Maneater

Maneater

Články

Šéf Tripwire Interactive si zničil kariéru jedním tweetem

Jak se profesionálně pohřbít za 48 hodin

Na hladině se objevuje ploutev krvelačného žraloka. Maneater zaútočí v pátek

Akční RPG v otevřeném světě? Eh, nuda, co tam máš dál? Mno, ten svět z valné většiny tvoří voda. Hm, lepší. Ale může to kdy překonat Subnauticu? To záleží na úhlu pohledu. Jakém úhlu pohledu? Jestli jsi radši lovec, nebo štvaná zvěř. Tak jistěže lovec, ale to už tu bylo tolikrát… Vážně? Kdy naposledy jsi byl žralok s maniakálními sklony vyžívající se v lidském krveprolití? Cože, to nikdy! Tak to se připrav na pátek, kámo.

Jaké hry vyjdou v květnu? Těšte se na moravský horor i nový Minecraft

S pandemií koronaviru zůstala většina z nás uvězněná ve svých domovech, kde jsme měli čas dohnat to, co jsme v hráčských životech zameškali. Ani s rozvolňováním opatření a příchodem jara ale nepřijdete o porci svěžích novinek. Na květen se z dubna posunulo vydání jedné sympatické české hry, kromě toho se dočkáme také zajímavých remasterů nebo simulátoru žraloka. A nebude chybět ani příliv starších titulů na Switch.

Všechna oznámení z The Game Awards

I když jsme věděli, že to bude velké, stejně jsme se pořádně zapotili. Během dnešní noci jsme se dozvěděli vítěze prestižních cen The Game Awards, kde bodoval mimo jiné český Beat Saber, ale také novinky o desítkách nových i dříve oznámených her. Aby vám nic z toho neuniklo, připravili jsme pro vás seznam pokrývající celé The Game Awards.

Bleskovky

  • 1. 10. 2020 - V GOG Galaxy půjdou kupovat hry z jiných obchodů, včetně exkluzivit Epicu