K víkendovému hraní zdarma se přidává WoW, XCOM 2 a Cities: Skylines
zdroj: tisková zpráva

K víkendovému hraní zdarma se přidává WoW, XCOM 2 a Cities: Skylines

22. 3. 2019 14:44 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Ve středu jsem psala o tom, že se tento víkend můžete vrhnout na český loot’n’shoot Vigor, ne všichni ale disponují Xboxem, takže se herní firmy v rámci propagace smilovaly i nad nuznými PC hráči. Víkendové hraní zdarma si tak můžete střihnout s emzáckou invazí v taktickém XCOMu 2, s poklidným budováním infrastruktury v Cities: Skylines, anebo započít novou kapitolu závislosti na World of Warcraft.

Taktická strategie XCOM 2 od Firaxisu je vám na Steamu k dispozici do 25. března, dokdy byste ji teoreticky mohli stihnout i celou odehrát. Vzhledem k tomu, že jde o jednu z nejlepších taktických her současné generace, už ji dost možná vlastníte, ale pokud ne, základní verze je teď v 75% slevě, velmi podstatný datadisk War of the Chosen pak pořídíte za polovinu ceny. Ostatní DLC jsou též zlevněná, takže si pospěšte, mimozemská invaze se sama nevymýtí.

Pokud emzáci a procenta nejsou zrovna vaším hráčským šálkem, můžete slunečný víkend strávit raději budováním svého vlastního světa, který žádní mimozemšťani okupovat nebudou. Víkendové hraní zdarma se totiž týká i Cities: Skylines a ano, hádáte správně, taky je ve slevě.

Základní hru v obyčejné i deluxe edici pořídíte za čtvrtinu ceny, veškerá DLC mimo dvou nejnovějších za polovinu. V 20% slevě je pak balíček zaměřený na průmysl a synťáková rozhlasová stanice – bez těch se ale žádné prosperující město neobejde, tak pozor na to.

A pokud nechcete svůj domov už nikdy opustit ani po skončení víkendu, má pro vás Blizzard jednu speciální nabídku. V případě, že vlastníte účet, kterému někdy v minulosti vypršelo předplatné ve World of Warcraft, můžete si do neděle zahrát zadarmo. Dostanete přitom všechny datadisky, které jste prošvihli až po Legion, a tříhodinové demo Battle of Azeroth k tomu.

Jestliže vaše pauza od WoWka byla trochu delší, asi nestihnete prozkoumat všechny novinky do 24. března, tím ale lákadla nekončí. Battle of Azeroth i World of Warcraft: Complete Collection jsou o dvacet dolarů levnější až do konce března, třicetiprocentní sleva pak platí na některé herní služby, jako je změna rasy, frakce nebo přenos postavy na jiný server.

Nejnovější články