XCOM 2: War of the Chosen
Věková dostupnost

XCOM 2: War of the Chosen

Články

Na Switchi letos vyjde Bioshock, Borderlands, XCOM 2 i Star Wars

Nintendo zničehonic vypustilo do světa svůj další půlhodinový Direct plný zajímavých oznámení. Ve videu, nebo zprostředkovaně v našem článku, se dozvíte o spoustě nových a starších her, které se ještě během letošního roku dočkají své přenosné verze na Switchi. Ale došlo i na oznámení budoucích plánů s Pokémony a Animal Crossingem.

K víkendovému hraní zdarma se přidává WoW, XCOM 2 a Cities: Skylines

Ve středu jsem psala o tom, že se tento víkend můžete vrhnout na český loot’n’shoot Vigor, ne všichni ale disponují Xboxem, takže se herní firmy v rámci propagace smilovaly i nad nuznými PC hráči. Víkendové hraní zdarma si tak můžete střihnout s emzáckou invazí v taktickém XCOMu 2, s poklidným budováním infrastruktury v Cities: Skylines, anebo započít novou kapitolu závislosti na World of Warcraft.

XCOM 2 si pro vlastníky datadisku War of the Chosen připravil tučné rozšíření zdarma

XCOM 2 a jeho vynikající rozšíření War of the Chosen, které jsme si vyzkoušeli v našem LongPlayi, představují temnou budoucnost, v níž mimozemšťané rozdrtili lidský odpor a teď vládnou celé planetě. Jak se to stalo a jak se podařilo přežít odbojářům, za které hrajete? To je otázka, a studio Firaxis si pro své fanoušky přichystalo odpověď v podobě nového DLC, které bude do prosince zdarma.

LongPlay - XCOM 2: War of the Chosen #7: a to je konec, přátelé

Ať už dnes uvidíme obrazovku Game Over nebo ne, končíme. V předchozích dílech jsme přišli o drtivou většinu schopných a zkušených vojáků a slibně se nevyvíjí ani meta. Namísto zbytečného protahování nevyhnutelného tak vytáhneme všechny bouchačky a s úsměvem na rtech vyrazíme smrti vstříc.

LongPlay - XCOM 2: War of the Chosen #6: konec na dohled

Popravdě jsme ani nečekali, že vydržíme šest dílů. Dnes možná ještě nekončíme, ale co si budeme povídat, po minulém průšvihu je konec v dohledu. Redakce je skoro komplet mrtvá, zbyla nám jen hrstka rekrutů, a ti mají zkušenosti spíš s vysedáváním na střídačce než se souboji.

Bleskovky

  • 10. 6. 2022 - Firaxis sice chystá Midnight Suns, ale jeho série XCOM rozhodně není mrtvá

  • 14. 10. 2020 - Kompletní edice XCOM 2 vyjde za měsíc na mobilech

  • 5. 2. 2018 - Na PC vyšel XCOM 2 Collection zahrnující základní hru, rozšíření (War of the Chosen) a 4 DLC. Brzy vyjde též verze pro PS4 a Xbox One.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
16. října 2017
Recenze