Destiny
Věková dostupnost

Destiny

Články

LEVEL #324: Heist story z Brna

LEVEL #324 se věnuje nové hře od tvůrců Vietcong

Destiny 2: Beyond Light se připomíná launch trailerem

Tentokrát se Guardiani místo Světla musí spolehnout na Temnotu

GamesPlay – podívali jsme se na zoubek skvělé Warframe

Warframe patří mezi hry, o jejichž existenci víme od samotného začátku, ale kdokoliv z nás zkusil do hry skočit s odstupem pár let od startu, zděšeně se vrátil do reality. Komplexní systémy, a ne zrovna přívětivý vstup pro nováčky nás rychle vyhnaly. Konečně jsme ale dostali šanci hru prozkoumat a představit pomocí někoho, kdo už si ve Warframe odkroutil pár set hodin a výsledek si můžete prohlédnout v našem GamesPlayi.

Příběh trnité cesty Bungie k nezávislosti, část druhá: Destiny

V první části kompletní historie firmy Bungie jsme se podívali na její úplné začátky na počátku 90. let, první krůčky v byznysu i megaúspěch střílečkové série Halo. Stali jsme se svědky prvního velkého osamostatnění studia, když se vymanilo z ne zas tak tyranského sevření Microsoftu. Nakonec jsme viděli, jak uzavřelo dohodu s dalším velkým vydavatelem, Activisionem, a začalo pracovat na první Destiny.

Bleskovky

  • 21. 4. 2023 - Sony kupuje studio Firewalk, které vyvíjí neoznámenou multiplayerovou hru

  • 26. 6. 2017 - Některé získané emblémy v Destiny se hráčům přenesou do Destiny 2.

  • 5. 6. 2017 - Destiny - Age of Triumph byl posledním updatem pro hru, vývojáři nyní přesouvají svoji pozornost na pokračování.

  • 6. 3. 2017 - Postavy nad úroveň 20, které dokončily misi Black Garden, bude možné přenést z prvního Destiny do druhého dílu. O veškeré vybavení a nastřádané zkušenosti ovšem přijdou.

  • 10. 2. 2017 - Activision připravuje vydat pokračování hry Destiny tento rok

  • 26. 7. 2016 - Adam Boyes, bývalý viceprezident Sony pro vztahy s vývojáři třetích stran,  bude šéfovat studiu Iron Galaxy (Destiny (PS3), Killer Instinct).

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
16. září 2014
Recenze