We Happy Few
Věková dostupnost

We Happy Few

Články

Xbox Game Pass na PC zahrnuje Metro Exodus, Hellblade, Forzu Horizon 4 a spoustu dalších

Microsoft koncem května oznámil plán rozšířit své předplatné Xbox Game Pass na počítače s Windows 10, aby následně během dnešního večera celou akci naplno rozjel. Už tedy známe cenu služby i hry, které si za měsíční poplatek propůjčíte. Vedle klasického Game Passu bylo zpřístupněno i předplatné Xbox Game Pass Ultimate.

Kingdom Come vydělalo víc než nová Lara aneb kryptické žebříčky Steamu

Konkrétní čísla prodaných kusů na Steamu stále ještě nezjistíte jinak než přes neoficiální služby typu SteamSpy, jehož tvůrce zároveň pracuje pro konkurenční Epic Store. I čerstvě uvolněné žebříčky za uplynulý rok 2018 nabízí zhruba stejně jasné informace jako váš horoskop. Nedozvíte se, kolik kdo vydělal ani za kolik kopií tolik peněz dostal. Některá porovnání jsou přesto vcelku zajímavá.

Best of GamesPlay #11 – srpen

V srpnu udeřila vlna veder, což se nicméně na kvalitě našich videí samozřejmě nijak nepodepsalo. Právě naopak, tentokrát jsme vás neškolili jen v hraní her, ale i v nejlepších technikách focení selfie, skrývání se v temných uličkách a identifikaci hmyzích druhů. Výběr toho nejvtipnějšího, nejchytřejšího a nejúžasnějšího pro vás za minulý měsíc připravil a sestříhal Honza Vondrášek.

Tvůrci We Happy Few s radostí v žilách připomínají dnešní vydání

Originální survival We Happy Few má za sebou čtyři roky ve vývoji, z nich dva veřejně v early accessu. Nebyla to jednoduchá cesta. Tvůrci několikrát narazili, ale naštěstí nezůstali tvrdohlaví a svou hru dotáhli směrem, který se fanouškům zamlouvá přeci jen víc. Survival prvky ustoupily příběhu hned tří postav, jejichž útrapy v podivném světě plném barviček okusíte již dnes večer.

Bleskovky

  • 17. 5. 2022 - Nový Humble Bundle nabízí We Happy Few, Super Meat Boy a další. Koupí podpoříte léčbu cukrovky

  • 18. 10. 2021 - Tvůrci We Happy Few chystají pod Microsoftem singleplayerovou příběhovou hru

  • 31. 7. 2019 - Do We Happy Few dorazilo nové DLC Lightbearer o rockové hvězdě závislé na drogách.

  • 17. 1. 2019 - Xbox Game Pass rozšiřuje We Happy Few a první LEGO Movie.

  • 10. 6. 2018 - We Happy Few vyjde 10. srpma.

  • 10. 6. 2018 - Microsoft otevřelo nové herní studio - The Initiative. Undead Labs (State of Decay), Playground Games, Ninja Theory (Hellblade) a Compulsion Games (We Happy Few) nyní spadají pod Microsoft Studios.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
14. srpna 2018
Recenze