The Keep

The Keep

Články

Český dungeon The Keep zkouší uspět na Switchi

Před čtyřmi lety vyšla první verze českého dungeon crawleru The Keep pro 3DS. Kdyby ji Cinemax později nevydal pro PC, mohli bychom mluvit o exkluzivitě pro konzole od Nintenda, protože letos na Štědrý den dorazí také na Switch. Pokud ho chcete získat levněji, raději s koupí příliš neotálejte.

Český dungeon The Keep si můžete před koupí vyzkoušet díky demoverzi

Dva a půl roku po 3DS verzi vyšel český dungeon The Keep od studia Cinemax hru i pro PC. Počítejte s realtime souboji a pro počítačovou verzi přepracovaným systémem magie, kdy kouzla vyvoláváte pomocí řetězení run na speciální tabulku. A protože krom hry samotné tvůrci na Steamu vydali i demoverzi, můžete si před koupí vyzkoušet, jak je práce s magií v The Keep zábavná.

Fight Club #316: Degustace zakázána

Tentokrát do klubovny serveru Games.cz usedla netradiční sestava – Martin Bach, Lukáš Macura, Miloš Bohoněk a Adam Homola. Hlavním tématem byla samozřejmě nová konzole od Nintenda, která nese jméno Switch. Miloš a Lukáš už Switch mají a tak se rádi podělili o svůj názor z pohledu aktivního uživatele a Miloš provedl i dekonstrukci zařízení. Nejde ale o jediné téma, kterému jsme se v tomto Fight Clubu věnovali.

PC verze českého dungeonu The Keep vyjde už 16. března

Český krokovací dungeon The Keep Aleše oslnil především svým systémem kouzlení a z recenze si odnesl zaslouženou osmičku. Velký háček pro spoustu lidí ovšem představoval fakt, že hra vyšla exkluzivně pro Nintendo 3DS. Studio Cinemax, jehož šéf Lukáš Macura navštívil poslední Fight Club, se naštěstí rozhodlo tohle opomenutí napravit, takže pokud máte chuť na tuzemské dobrodružství připomínající například Legend of Grimrock, označte si v kalendáři 16. březen, kdy The Keep vyjde na Steamu.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
3. října 2014
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
23. března 2017
Recenze