The Fall Of The Dungeon Guardians

The Fall Of The Dungeon Guardians

Články

Fight Club #259 HD: Moravský les

Čtveřice Pavel Dobrovský, Petr Poláček, Adam Homola a Aleš Smutný byla po dlouhé době první sestavou Fight Clubu, která se sešla při natáčení, a neusedla  přitom na naše černo-bílé pohovky. Navzdory novému uspořádání studia byl ale 259. tradiční - opět jsme se sešli , abychom probrali ty nejzajímavější herní novinky uplynulého týdne. 

The Fall of the Dungeon Guardians připomíná Grimrock, ale ve skutečnosti se dost liší

O na pohled klasickém dungeonu The Fall of the Dungeon Guardians psal svého času Aleš, ale hra mezitím v listopadu vyšla, a když už nám to uniklo (napravíme v recenzi), tak na ni alespoň upozorníme. Co kdyby se někomu z vás přesně tento typ hry hodil na svátky... Podle reakcí hráčů jde totiž o velice povedený a ne zcela tradiční dungeon, přestože na první pohled silně připomíná The Legend of Grimrock. Grafické srovnání je zcela na místě, ale systémově se Fall of the Dungeon přeci jenom liší.

The Fall Of The Dungeon Guardians oslavuje tradici krokovacích dungeonů

Jak se zdá, úspěch Legend of Grimrock, když už nestrhnul lavinu her vracejících se k tradičním krokovacím dungeonům, alespoň ukázal, že i o tento letitý žánr je stále nemalý zájem. Důkazem je i projekt The Fall Of The Dungeon Guardians od studia Mana Games, který se odvolává ke kultovnímu Dungeon Masteru, ale jako zdroje inspirace jmenuje i dungeony v sérii Might & Magic.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
9. února 2016
Recenze