The Awesome Adventures of Captain Spirit

The Awesome Adventures of Captain Spirit

Články

Zítra vychází druhá epizoda Life is Strange 2 plná pravidel a Kapitána Spirita

Příběh bratrů Diazových se po čtyřměsíční pauze konečně dočká pokračování. Po událostech první epizody adventury Life is Strange 2 je dvojka chlapců na útěku před zákonem a druhá epizoda na jejich trable navazuje až po několika měsících, kdy krajinu pohltila krutá zima. Nový trailer napoví, co vás zítra čeká.

Druhou epizodu Life is Strange 2 navštíví Kapitán Spirit i Vánoce

O odkladu druhé epizody Life is Strange 2 na leden jsem psala v listopadu, Dontnod ve spolupráci se Square Enixem ale odklad bohatě vynahrazují množstvím uvolněných materiálů. Teď už víme, že pokračování příběhu bratrů Diazových dorazí 24. ledna, a k tomu si závěr první epizody můžete osvěžit hraným filmečkem, který ho věrně napodobuje.

První epizoda adventury Life is Strange 2 vyjde po prázdninách

Na E3 sice oficiální oznámení nepadlo, ale o pokračování povedené adventury Life is Strange se mluví už docela dlouho. To, že nebude až tak vzdálené, nám naznačilo překvapivé odhalení malého dobrodružství Kapitána Spirita, které poslouží jako předehra pro Life is Strange 2.

Nové hry, které vyjdou v tomto týdnu

E3 je u konce, bláznivé vzrušení z nových oznámení pominulo, a tak je čas se opět navrátit do příjemné rutiny. Tento týden přinese další řádku nových her, například nový příběh z univerza Life is Strange, očekávané závody napříč Amerikou, speciální edici jedné z nejlepších her loňského roku nebo velké rozšíření oblíbeného simulátoru nezastavitelných pancéřových vozidel.

Spin-off Life is Strange bude zdarma a přímo ovlivní druhý díl

The Awesome Adventures of Captain Spirit, neboli úžasná dobrodružství kapitána Spirita. Výlet do hlubin dětské mysli a představivosti bude zasazený do světa Life is Strange, přesněji řečeno do městečka Beaver Creek na východě Oregonu, dva týdny před Vánoci. A navíc ho studio Dontnod vydá zcela zdarma.

Bleskovky

  • 24. 11. 2023 - Emotivní adventuru ze série Life is Strange si zahrálo přes 20 milionů lidí

Hodnocení čtenářů:
75/100