Resident Evil: Revelations
Věková dostupnost

Resident Evil: Revelations

Články

Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá

Obsah předplatného Xbox Game Pass je zhruba stejně stabilní jako ten na Netflixu. Spousta her měsíc co měsíc přibývá, ale také jich dokonce ještě větší počet ubývá. Těžko říct, jestli už je opravdu nikdo nehraje, nebo vás jen Microsoft chce přimět k jejich trvalé koupi. Tak či tak, v Game Passu už prostě nebudou.

Nintendo oznámilo spoustu her pro Switch. V čele jsou pecky od Bethesdy

Nabídka her pro Nintendo Switch se pomalu, ale jistě rozrůstá. Majitelé konzole se dosud museli spokojit s pouhými šesti velkými tituly, mezi nimiž naleznete Zeldu, Maria a králíky, Mario Kart 8 Deluxe, mlátičku Arms, další mlátičku Ultra Street Fighter II a onlinovku Splatoon 2. To není zrovna moc na půl roku starý hardware. Jistě, v online obchodě jsou desítky dalších, ale poměrně menších her. Na druhou stranu, budoucnost na nás září jak výbuch supernovy a po včerejších oznámeních skrze Nintendo Direct je pořízení konzole lákavější, než kdy předtím.

Ultra Street Fighter II pro Switch se prodává dobře, Capcom zvažuje další předělávky

Je to jeden z těch případů, kdy je hra (v našem případě Ultra Street Fighter II) chladně přijata světovými médii, ale přesto se může pochlubit nemalými čísly prodaných kusů. V případě této mlátičky se bavíme o téměř půl milionu prodaných kopií od vydání na konci letošního května (dle vyjádření Takaši Močizukiho z Wall Street Jurnal). Je třeba říct, že kritika se na bojovku snášela především kvůli vysoké cenovce, ale o to je finanční úspěch větším paradoxem. Pro vydavatelskou společnost Capcom to není jen úspěch, ale i důkaz důležitosti konzole od Nintenda. Díky tomu se můžete těšit na další porty na Switch z portfolia Capcomu.

Bleskovky

  • 11. 6. 2020 - No Man’s Sky, Battletech a další. V červnu máte hodně důvodů zaplatit si Xbox Game Pass

  • 7. 11. 2017 - První díl Switch verze hry Resident Evil Revelations poběží při připojení k TV v rozlišení 1080p při 60fps. Druhý díl nabídne rovněž 1080p, ale fps bude nižší.

  • 2. 8. 2017 - Resident Evil Revelations vyjde na Xbox One a PS4 29. srpna. Koncem roku dorazí první a druhý díl také na Switch. (+ video)

  • 22. 5. 2017 - Video: Grafické srovnání PS3 a PS4 verze hry Resident Evil Revelations.

  • 14. 3. 2017 - Na podzim vyjde Xbox One a PS4 verze hry Resident Evil Revelations.

  • 14. 10. 2015 - Nový Humble Bundle se specializuje na Capcom a nabízí od jednoho dolaru Lost Planet 3, Resident Evil: Revelations 2 a Bionic Commando: Rearmed. Pokud zaplatíte přes 8,39$, získáte navíc Resident Evil: Revelations, DmC: Devil May Cry a Resident Evil 5.

REMAKE

Resident Evil: Revelations HD
6/10
Resident Evil: Revelations HD
Akční, Adventura
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U
21. květen 2013
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
2. února 2012
Recenze