Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá
zdroj: tisková zpráva

Z Xbox Game Passu mizí víc her, než jich tam přibývá

4. 7. 2019 12:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Obsah předplatného Xbox Game Pass je zhruba stejně stabilní jako ten na Netflixu. Spousta her měsíc co měsíc přibývá, ale také jich dokonce ještě větší počet ubývá. Těžko říct, jestli už je opravdu nikdo nehraje, nebo vás jen Microsoft chce přimět k jejich trvalé koupi. Tak či tak, v Game Passu už prostě nebudou.

Ještě než se vrhneme na aktuální měsíc, pojďme si v krátkosti připomenout, jaké hry byly přidané/odebrané z Xbox Game Passu v minulém měsíci, kdy se služba konečně rozšířila i na počítače. Mezi nově přidanými jste tehdy našli Torment: Tides of Numenera, Resident Evil: Revelations, Goat Simulator a Rare Replay.

Naopak jste koncem června museli dát sbohem kouskům jako Devil May Cry 4 ve speciální edici, Dead Island v definitivní kolekci, Shadow Complex Remastered, Zombie Army Trilogy, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 a Next Up Hero.

I v tomto měsíci převyšuje počet odcházejících nově příchozí, ale zase mezi nimi nenajdete tolik vyloženě skvělých titulů. Zamrzí zejména odchod Warhammeru: Vermintide 2 a první sezóny Hitmana, přijdete o Aftercharge, LEGO Movie: The Videogame, Dandara, Metal Slug XX, Defense Grid: The Awakening, Hexic 2 a Iron Brigade.

zdroj: Archiv

Poslední odebranou hru si nechávám nakonec, protože ji plně nahradí mladší bratříček – sbohem Dead Rising 2, vítej Dead Rising 4. I v případě Lego her dochází k výměně za LEGO City: Undercover, která je jediným titulem pouze pro Xbox. Undertale, Unavowed a Timespinnera zase najdete jen v PC Game Passu.

Čtveřici her, které si zahrajete na všech platformách Microsoftu, tvoří kromě Dead Rising 4 ještě Middle-Earth: Shadow of War, My Time at Portia a Blazing Chrome.

Pokud vás zajímají přesná data uvedení her do Game Passu nebo jejich odstranění, pak se podívejte sem.

Nejnovější články