Resident Evil: Revelations HD

Resident Evil: Revelations HD

Články

Zkontrolujte HW požadavky PC verze Resident Evil: Revelations

Dá se asi říci, že v rámci všech Resident Evil her za minulý rok byla 3DS verze Resident Evil: Revelations nejpovedenější a nejvěrnější originálu, viz recenzi Honzy Vitíka. Takže fakt, že nyní přijde opečovávaný port i na konzole a PC, je jistě vítaný všemi fanoušky série. Capcom nyní zveřejnil hardwarové požadavky RESI: Revelations včetně několika screenshotů z PC verze. Nechoďme kolem hardwarové kaše, zde jsou požadavky:

Další várka novinek pro konzolové/PC verze RESI: Revelations

Capcom se snaží seč může, aby hráči brali konzolové a PC verze Resident Evil: Revelations jako zbrusu novou hru, ne jako port z handheldu 3DS. Těžko říci, jestli to tak na vás opravdu působí a strategie funguje, ale je fakt, že těch novinek, byť spíše drobných, bude ve velké verzi hry celkem dost.

RESI: Revelations si na konzole a PC přinese pekelnou obtížnost

Jestli loni fandy Resident Evilu nějaká hra nezklamala, byla to Resident Evil: Revelations pro 3DS, která si u nás vysloužila krásnou osmičku. Ostatně i díky tomu se tahle handheldová záležitost dočká HD portu na „velké“ platformy, tedy PS3, X360, Wii U a PC. A kromě vylepšené grafiky dostane do vínku i extra náročný Infernal mód.

Jill Valentine a Hunk ukazují grafiku RESI: Revelations

Až na konci května vyjde na PC, PS3, Wii U a X360 port akční hororovky Resident Evil: Revelations z handheldu 3DS, bude vypadat zhruba tak, jak naznačuje v článku plácnuté video se záběry ze hry s Hunkem. Tzn., nebude to žádný výkřik nejmodernější grafiky, ale zároveň ani žádný průšvih a ostuda. Zvlášť, když si člověk uvědomí, že původně hra běžela na dvou displejích handheldu od Nintenda, který rozhodně netrhá rekordy výkonnosti.

RESI: Revelations nebude na PC a konzolích dělat ostudu

Včera oznámený port Resident Evil: Revelations z handheldu 3DS na PC a prakticky všechny...

Bleskovky

  • 22. 11. 2017 - Na evropském trhu se budou prodávat Switch tituly Resident Evil Revelations a Resident Evil Revelations 2 pouze digitálně.

ORIGINÁL

Resident Evil: Revelations
8/10
Resident Evil: Revelations
Akční, Adventura
PC, PlayStation 3, 3DS, Xbox 360, Wii U, Switch
27. leden 2012
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
15. září 2013
Recenze