Další várka novinek pro konzolové/PC verze RESI: Revelations
zdroj: tisková zpráva

Další várka novinek pro konzolové/PC verze RESI: Revelations

20. 3. 2013 12:30 | Preview | autor: Petr Poláček |

Capcom se snaží seč může, aby hráči brali konzolové a PC verze Resident Evil: Revelations jako zbrusu novou hru, ne jako port z handheldu 3DS. Těžko říci, jestli to tak na vás opravdu působí a strategie funguje, ale je fakt, že těch novinek, byť spíše drobných, bude ve velké verzi hry celkem dost.

Dnešní várka obrázků a informací tento dojem podporuje, když v akci, i když jen staticky a na obrázcích, prezentuje Rachel, jako další novou postavu pro Raid mód. Rachel si svůj RESI debut odbyla právě v Revelations a v Raid módu se jako nová postava objeví vedle již oznámeného Hunka.

Pokud nevíte, co v rámci RESI: Revelations je Raid mód, tak jen připomenu, že se vám odemkne po projetí hlavní kampaně, můžete si v něm zpřístupnit nějaké extra serepetičky, ale v základu je to jakýsi skirmish proti nepřátelům, který se dá jet i v kooperaci, získáváte v něm body za styl zabíjení nepřátel, a ty následně utrácíte za upgrady zbraní a tak dále. V Raid módu vždycky začnete znovu a cílem tohoto módu je se v každé jednotlivé hře zlepšovat a dosáhnout lepšího výsledku. Tolik k Raid módu, co tam má Capcom nového pro konzolové a PC verze dále?

Tentokrát bohužel nic specificky určeného pro PC verzi, nicméně obecně ve všech verzích si na vás při hraní Raid módu třeba počkají dva nový nepřátelé. Oba dva jsou k vidění na nových obrázcích. V galerii si můžete prohlédnout i drobné úpravy plánované pro Wii U verzi hry.

Wii Gamepad bude samozřejmě sloužit k vyobrazení doplňujících informací jako je mapa či volba zbraní, jak opět vidíte na obrázku. Hra bude rovněž podporovat možnost hraní čistě na displeji ovladače, což je dobré, když si chcete zalézt pod peřinu a bát se (pokud ovšem dosáhne do vaší postele signál od konzole...). Ve Wii U verzi rovněž, když chcípnete, můžete do hry naťukat poslední slova na Game Over obrazovku, aby to viděli ostatní hráči. A poslední marginálií je možnost nahrát nepřátelům v Raid módu specifické hlášky, které se pak budou ostatním hráčům objevovat ve hrách.

Resident Evil Revelations vyjde na PC, PS3, X360 a Wii U 24. května.

Nejnovější články