Octodad: Dadliest Catch

Octodad: Dadliest Catch

Články

Jedlé potvůrky Bugsnax odhalují herce a datum vydání

V listopadu vyjde hra k sežrání

Neovladatelný chobotničák prodal skoro půl milionu kopií

Pokud jste se v uplynulých měsících nechali zlákat ke koupi Octodad: Dadliest Catch a mysleli jste si, jak moc jste alternativní hráči, tak pro vás máme "nemilou" zprávu. Zlákat se nechalo skoro půl milionu dalších hrajících duší a komerční pokračování freewarového titulu vzniklého na půdě jedné z Chicagských univerzit tak zaznamenalo poměrně solidní úspěch. I když, jak se to vezme...

PlayStation Vita zažije vydání celé řady zajímavých her

Když někdo řekne, že pro PlayStation Vita je málo her, můžete si být jistí, že povedený handheld držel v ruce maximálně po zahájení prodeje, pokud vůbec. Pro Vitu jsou totiž k dispozici stovky her, byť spousta z nich pochází z PS One či PSP. Nechybí však ani původní PSV kousky, kterým v následujících měsících udělá společnost řada nových titulů, které Sony oznámila o víkendu během PlayStation Experience bylo oznámeno.

Odpovědi redakce Games.cz na dotazy čtenářů v záznamu Social Club #6

Šestý Social Club konečně dostál svému názvu - co se týče počtu účastníků, byl skutečně trochu "sociální". Kvůli vedrům, zahraničním cestám a psům žeroucím kapesníky se natáčení nemohla zúčastnit většina členů redakce Games.cz a na vaše otázky tak odpovídalo jen nejtvrdší jádro ve složení Pavel Dobrovský a Petr Poláček.

GamesPlay: V objetí Octodad Dadliest Catch

Potápěč Warren Murray zřejmě už nikdy nebude mít chobotnice rád. Když se chapadla jedné z nich omotala kolem jeho kamery, tak mu nezbylo nic jiného než utíkat. Na rozpětí totiž měla chobotnatá bestie kolem tří metrů a kdo ví, jestli netoužila žít jako člověk, podobně jako chobotáta v Octodad: Dadliest Catch (nepřeložitelná slovní hříčka).

Nový trailer oslavuje lednové vydání Octodad: Dadliest Catch

Učiněná herní groteska Octodad: Dadliest Catch bude vypuštěna na 30. ledna tohoto roku pro PC, Mac a Linux. Hra poteče přes kanály Steamu, Humble Store a GOGu. V březnu by se měli navíc dočkat i majitelé PS4! K této šťastné novině vývojáři vydali i nový trailer.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
24. února 2014
Recenze