Dragon's Dogma: Dark Arisen
Věková dostupnost

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Články

Skvělé RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen se probojovalo na současnou generaci konzolí

Původnímu fantasy RPG Dragon’s Dogma bylo letos pět let. V době svého vydání, tedy ještě v době minulé generace konzolí, šlo o kladně přijaté dobrodružství se zábavnými souboji a neotřelým systémem společníků, které jste si vypůjčovali od ostatních hráčů. Na úspěch hry navázala o rok později rozšířená edice s podtitulem Dark Arisen, která se v lednu minulého roku dočkala uvedení na PC. A nyní zavítala i na současnou generaci konzolí.

PC verze Dragon's Dogma: Dark Arisen vyjde v polovině ledna a vyjde vstříc hlavně hardcore hráčům

Vylepšená verze dva roky starého RPG Dragon's Dogma: Dark Arisen vyjde pro PC už 15. ledna a nabídne všechen doposud vydaný DLC obsah včetně Bitterblack Isle, plnou podporu Steam funkcí a krom klávesnice a myši půjde hrát i s Xbox 360 a Xbox One ovladačem. Od portu konzolové hry ale něco podobného šlo očekávat. Otázkou je, jaké PC budete k hraní Dark Arisen potřebovat. A odpověď už známe.

Capcom vydal tipy a triky pro PC hráče Dragon's Dogma: Dark Arisen

Japonské RPGčko Dragon's Dogma vyšlo už před nějakou dobou na konzolích, ale na PC se ve své notně vylepšení verzi Dark Arisen teprve podívá. Hra vyjde v lednu příštího roku a britská pobočka vydavatele Capcom teď dala dohromady video s pěti užitečnými tipy a triky pro začátečníky. Pokud jste tak žádnou hru ze série Dragon's Dogma nehráli a chystáte se na to, je video určeno právě pro vás.

Dragon's Dogma míří po letech v kompletní verzi i na PC

Od dubna roku 2013 již uplynulo opravdu hodně vody, to však Capcomu nijak nebrání se navrátit do tohoto času způsobem takovým, kdy plánují znovu vydat vynikající RPG Dragon's Dogma: Dark Arisen. Tentokráte k tomu však dojde v notně vylepšené verzi pro PC. Nová verze hry bude pochopitelně obsahovat jak základní hru, tak i všechny její dosavadní přídavky a bude se tak jednat o kompletní balíček. Ten by měl mezi PC hráče dorazit během ledna příštího roku.

E3 blog: O víře v „obyčejné“ hry

Kufry máme! Konec hlášení o věcech všedních a můžeme jít ke hrám. Máme za sebou kompletní kolečko tiskových konferencí, které jste bezesporu také viděli. Co ale nemáme, tedy já nemám, je nádherný pracovní diář s motivy káhirského revolučního streetartu. Klatě, zlý osude! Důležitější ale byly poznámky z prezentací her v něm, otázky a odpovědi vývojářů a navíc i poznámky k tiskovým konferencím Microsoftu a Electronic Arts. Co si v mém pohřešovaném zápisníku přečte uklízeč, který jej najde na stole ve Shrine Auditorium?

Bleskovky

  • 20. 9. 2017 - Video: Grafické porovnání PS3 a PS4 verze hry Dragon's Dogma: Dark Arisen.

  • 19. 7. 2017 - V Japonsku se dočkají PS4 a Xbox One verze RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen 5. října, kdy příjdou na řadu ostatní regiony zatím není známo.

  • 24. 5. 2017 - Dragon’s Dogma: Dark Arisen vyjde na podzim pro konzole Xbox One a PS4.

  • 18. 1. 2016 - Obrazem: Desítka gameplay screenů v rozlišení 4k z PC verze Dragon's Dogma: Dark Arisen.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
10. července 2013
Recenze