Dragon's Dogma míří po letech v kompletní verzi i na PC
zdroj: tisková zpráva

Dragon's Dogma míří po letech v kompletní verzi i na PC

8. 9. 2015 18:40 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Od dubna roku 2013 již uplynulo opravdu hodně vody, to však Capcomu nijak nebrání se navrátit do tohoto času způsobem takovým, kdy plánují znovu vydat vynikající RPG Dragon's Dogma: Dark Arisen. Tentokráte k tomu však dojde v notně vylepšené verzi pro PC. Nová verze hry bude pochopitelně obsahovat jak základní hru, tak i všechny její dosavadní přídavky a bude se tak jednat o kompletní balíček. Ten by měl mezi PC hráče dorazit během ledna příštího roku.

Největší devizou je pak samozřejmě vedle zkompletované edice hry především vylepšené grafické pozlátko a kompletní integrace do Steamu se všemi výhodami s touto platformou spojenými. Cenovku vydavatel stanovuje na 30 dolarů s tím, že se bude jednat o ryze singleplayerové dobrodružství. Zůstanou ale zachované původní prvky evokující sociální prvek hraní. V nich totiž hráči sdílí s ostatními své vlastní AI ovládané společníky a berou je na své výpravy, kde, mimo jiné, svým majitelům vydělávají.

Jak našeptává naše postarší recenze – hráči se mají nač těšit. Zároveň je však také otázkou, zda se v případě úspěchu PC verze hra neobjeví také na nových konzolích. Bylo by to ostatně jen logické, vzhledem k chování vydavatelů ostatních a vzhledem k jejich zacházení s úspěšnými značkami. Navíc, právě tomuto titulu by to na nových konzolích možná tolik neslušelo z vizuálního hlediska, ale zábava je to i po letech pořád skvělá.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články