Battlefield Hardline

Battlefield Hardline

Články

V dalším DLC pro Battlefield Hardline sešlápnete plyn a pokusíte s ujet i s lupem

Třetí (ze čtyř) velké DLC pro Battlefield Hardline vyjde už příští týden, pokud si ovšem předplácíte prémiovou službu Battlefieldu. Pokud ne, nedočkáte se 12. ledna, ale až 26. ledna, kdy si Getaway budou moct koupit všichni. DLC se, jak název naznačuje, zaměřuje na finální fázi loupeže, tedy jak se z místa činu dostat autem co nejrychleji pryč.

První záběry předvádí obsah z úvodního DLC pro Battlefield: Hardline

Policejní střílečka Battlefield: Hardline vyšla už před více než dvěma měsíci a hra na své první DLC stále čeká. Dočká se ho ale velmi brzy. Ponese název Criminal Activity a bude se věnovat především oponentům policejních sil. Přesně datum vydání DLC zatím neznáme, ale pokud patříte mezi prémiové uživatele, zahrajete si první rozšíření v předběžném přístupu už v průběhu příštího měsíce.

První DLC Battlefield Hardline přinese kvarteto map, pro Battlefield 4 se chystá obsah zdarma

Zatímco Battlefield Hardline se chystá na svůj druhý životní cyklus skrze klasické DLC přídavky, které přináší nové mapy, zbraně a módy, u Battlefieldu 4 se životní cyklus přesouvá do chvíle, kdy by „normálně“ podpora ustávala a DICE by se chystali na novou hru. Jenže protože za Hardline stojí primárně Visceral a na Star Wars Battlefront pracuje částečně jiná divize, takže jsou lidé, kteří se mohou o hru dále starat. Zdá se, že se zatím poslední díl válečné střílečky bude ještě nějakou dobu těšit z podpory a  hráči za další obsah nic nezaplatí.

Electronic Arts se chlubí úspěšným hospodařením a slibuje Mirror's Edge 2 na jaro 2016

Jestliže výsledky hospodaření za třetí kvartál naznačovaly, že fiskální rok 2015 bude pro Electronic Arts úspěšný, čísla za poslední čtvrtletí a celý účetní rok to potvrzují a několikrát výrazně podtrhují. Rok a půl trvající vláda Andrew Wilsona v čele EA se soustředí na osvědčené značky, zavírání problematických studií (Maxis), rušení nedostatečně výdělečných her (F2P divize) a projektů, ukončení experimentů předchůdce Johna Riccitiella a obecně se snaží minimalizovat jakékoli rizika. A tohle všechno začíná nést ovoce. Na internetovou pověst EA to sice žádný vliv nemá, ale to podstatné se vedení EA daří: uspokojit požadavky akcionářů.

Battlefield Hardline připomíná, že od vydání geniálního SWAT 4 uplynulo už deset let

Náhoda nebo snad osud tomu chtěl, že policejní střílečka Battlefield Hardline vyšla skoro deset let po jiné policejní střílečce - SWAT 4. Hra od Irrational Games se bohužel do historie first-person stříleček nikterak zásadně nezapsala, přestože při zpětném pohledu disponovala hned několika nevídanými inovacemi, jejichž kvality jsou dnes ještě výraznější a vzácnější než v roce 2005. Stojí za to si je připomenout.

Výsledky redakčního souboje Games vs. BonusWeb v Battlefield Hardline

Tak nám nakopali zadnici. V nedělním Battlefield Hardline souboji sice prohrál tým Games s týmem BonusWebu, ale stavíme se k tomu čelem, přestože jednoho z členů redakčního týmu zradilo připojení a soupeř byl v přesile. Každopádně kolegům z BW gratulujeme k zasloužené výhře, stejně jako dvacítce nejlepších hráčů, kteří se navzdory technickým potížím serveru prostříleli ke slíbeným cenám.

Bleskovky

  • 25. 8. 2020 - EA přidalo přes 1000 achievementů ke svým hrám na Steamu

  • 25. 10. 2016 - Titulu Battlefield 1 se na anglickém trhu prodalo během prvního týdne více kusů, než (za stejné období) Battlefield 4 a Battlefield Hardline dohromady.

  • 22. 8. 2016 - EA nabízí Battlefield 4, popř.  Battlefield Hardline za 5 €.

  • 28. 6. 2016 - EA testuje nové uživatelské rozhraní pro Battlefield 4, Battlefield Hardline a Battlefield 1. Je navrženo s cílem vylepšit zážitek z hraní s kamarády a přenést do popředí vašeho zájmu důležitý obsah.

  • 5. 5. 2016 - Trezor (The Vault) aplikace EA Access nově nabízí (v rámci předplatného) premiové členství v Xbox One verzích her Battlefield 4 a Battlefield Hardline.

  • 26. 4. 2016 - Battlefield 4 má 1,5x více aktivních hráčů než Star Wars Battlefront a 5x více hráčů než Battlefield Hardline.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Hodnocení čtenářů:
60/100
Datum recenze:
25. března 2015
Recenze