V dalším DLC pro Battlefield Hardline sešlápnete plyn a pokusíte s ujet i s lupem
zdroj: tisková zpráva

V dalším DLC pro Battlefield Hardline sešlápnete plyn a pokusíte s ujet i s lupem

8. 1. 2016 18:33 | Preview | autor: Adam Homola |

Třetí (ze čtyř) velké DLC pro Battlefield Hardline vyjde už příští týden, pokud si ovšem předplácíte prémiovou službu Battlefieldu. Pokud ne, nedočkáte se 12. ledna, ale až 26. ledna, kdy si Getaway budou moct koupit všichni. DLC se, jak název naznačuje, zaměřuje na finální fázi loupeže, tedy jak se z místa činu dostat autem co nejrychleji pryč.

Getaway do hry přidá čtyři nové mapy - Pacific Highway, Train Dodge, Double Cross a Diversion. Všechny by měly být speciálně navržené tak, aby se do popředí dostal právě únik lupiči z místa činu. Následná honička policie s lupiči má být klíčovým prvkem DLC a vývojáři tak mohou více využít auta.

Nový mód nabídne Getaway jeden a bude to variace na klasiku Capture the Flag s názvem Capture the Bag, jak oznámili tvůrci na webu. Namísto vlajky budete převážet balík peněz a cílem je dostat ho v bezpečí do vaší základny. O to stejné se zároveň pokouší i nepřátelský tým.

Co se týče zbraní a výbavy, polepší si nejvíc třída Mechanic. Dostane tři nové samopaly a RF Jammer, kterým je možné zneškodnit různé vybavení - třeba miny nebo nálož C4. Všechny třídy pak dostanou požární sekeru.

Getaway rozšíří všechny verze Battlefield Hardline buď 12., nebo 26. ledna podle toho, jestli používáte prémiovou službu, nebo nikoli.

Nejnovější články