Trine 2
Věková dostupnost

Trine 2

Články

Trine 4: The Nightmare Prince se vrací ke kořenům pohádkové série

První a na dlouhou dobu poslední oficiální zmínka o dalším pokračování výborné adventurní série Trine se objevila před víc než třemi měsíci a dnes ji konečně následuje plnohodnotné oznámení Trine 4: The Nightmare Prince s kouzelným trailerem, obrázky a informacemi. Ty se netýkají jen nového dílu, ale i kompletní kolekce, která ho doprovodí.

Dokument o evropských dotacích propálil Trine 4 a desítky dalších indie her

Evropská unie není slepá k rozpínajícímu se odvětví videoher. Je si zároveň vědoma, že spousta malých studií nemá prostředky na dokončení svých snů, takže jim ráda poskytne dotace. Těch se dočkalo 30 vybraných studií, jejichž hry ještě nebyly oznámeny oficiální cestou. Mezi vyvolenými naleznete spoustu neznámých, ale objevují se i profláklejší jména – v čele s Frozenbyte a jejich dalším pokračováním skvělé logické adventury Trine.

K Vánocům předplatné Levelu nebo kolekci 15 čísel

Řešit vánoční dárky na poslední chvíli se nemusí vyplatit. V obchodech jsou větší fronty, zboží je probrané a internetové obchody nestíhají. My vám ale nabízíme jeden zaručený tip, který vám může letošní Vánoce zachránit.

Steam hráčům mění víkendové plány - nabízí zdarma 10 kvalitních her

Velké slevy na GOG a Steamu nebo rozdávačka Aliens vs Predator Classic 2000 nejsou to jediné, co by mohlo příznivce herních slev a výprodejů (protože takoví lidé vážně existují!) momentálně zajímat. Tentokrát se vyplatí minimálně omrknout nabídku her v rámci tradičního bezplatného víkendu na Steamu. Obvykle maximálně v bleskovkách zmíníme, že tadyhle třeba Torchlight 2 nebo Call of Duty si můžete během víkendu zahrát zdarma, což je fajn, ale nejde o nic světoborného, abychom se psali s článkem. Tentokrát si ale během víkendu (vlastně už ode dneška) můžete zdarma zahrát deset her. A to už poměrně světoborné je...

O nový obsah pro Trine a Trine 2 se postarají šikovní fanoušci

Trine a Trine 2 jsou samy o sobě v jistých momentech obtížné hry, ale vytváření levelů, hádanek, pastí a kampaní pro obě dvě hry má být ještě obtížnější. Důkazem jsou editory levelů pro obě dvě hry, které tvůrci z Frozenbyte v betaverzích vydali, a rovnou upozorňují, že se s nimi nezachází zrovna snadno.

Vychází LEVEL 236 s plnou hrou Trine 2: Complete Story

Původně jsme chtěli logo i všechny motivy a popisky na obálce Levelu 236 nechat vyrazit z ryzího zlata namísto použití zlaté barvy. Na poslední chvíli nám ale došlo, že by celý náklad vykoupili spekulanti nebo zlatníci a k vám čtenářům by se nové číslo nedostalo. A to bychom nemohli dopustit, protože jsme na obsah Levelu 236 hrdí, stejně jako na plnou hru, kterou považujeme za vynikající. Pojďme si tedy obsah Levelu 236 a plnou hru Trine 2: Complete Story blíže představit.

Bleskovky

  • 29. 5. 2014 - Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží v červnu zdarma hry PixelJunk Shooter Ultimate (Cross Buy, PS4), Trine 2: The Complete Story,  NBA 2K14 (PS3), Lone Survivor (Cross Buy, PS3) a Dragon Crown (PSV) a Surge Deluxe (PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
13. prosince 2011
Recenze