Tekken 7
Věková dostupnost

Tekken 7

Články

Geralt v Soulcaliburu aneb historie a příklady hostů v bojovkách

Představte si, že sledujete souboj korunního prince Noctise z Final Fantasy XV a drsného záporáka Negana ze série Walking Dead. Ne, nejedná se o divokou fan-fikci – tuto kuriózní situaci můžete zažít v zatím posledním, sedmém díle slavné série Tekken. Oba výše zmínění hrdinové zde vystupují jako hostující postavy (v originále „guest character“). A napříč historií počítačových her rozhodně nejsou ojedinělí.

Humble Bundle dělá radost milovníkům komiksů s Dark Souls, Assassinem a dalšími

Ještě jeden takový článek do týdne a budeme vypadat jako ne zas tak tajní agenti skupiny IGN, která vlastní internetový obchod s hrami Humble Bundle. Musím vás ale zklamat. Nejde o ilumináty. Věc se má prostě tak, že Humble Bundle teď nabízí spoustu krásných balíčků, viz včerejší se zaměřením na strategie. Teď se objevil další neméně zajímavý, který nenabízí přímo hry, ale jejich komiksy.

Tekken 7 konečně dovypráví příběh rodinné války klanu Mishima

Co smrtí začalo, musí také smrtí skončit. Těmito slovy je uvozen příběhový trailer, který láká na za dva týdny vycházející sedmý díl kultovní mlátičky Tekken. V té se konečně, kromě dalších dějových linií, vyřeší odvěký spor mezi členy rodiny Mishima – Heihachim a jeho synem Kazuyou. 

Dalšími hrdiny Tekken 7 jsou obr Gigas a frankofilní Katarina

Spousta různých slabošských filmů a knížek se vám celá desetiletí snaží nakecat, že největší silou na celém světě je láska. Když někoho milujete, překonáte všechny překážky a zlo bude za zpěvu roztomilých ptáčků poraženo, bla bla bla. BLBOST! Největší silou na celém světě jsou tvrdé pěsti! Když vás někdo udeří na tvář, nenastavujte mu druhou, ukopněte mu hlavu kopem s otočkou! Ehm. Tohle všechno si nutně nemyslím já, nýbrž bojovka Tekken 7. Jen se podívejte na její násilnický trailer, který představuje jednotlivé bojovníky.

Začátkem června konečně vyjde bojovka Tekken 7

Dva roky poté, co vyšel sedmý díl bojovky Tekken na Arcade automatech se konečně dočkají i hráči s PS4, Xbox One a PC. Tekken 7 vyjde 2. června a konečně asi příběhově dořeší souboj otce a syna, Heihači Mishimy a Kazuyi Mishimy. Plus se něco víc dozvíme o Heihačiho ženě Kazumi, jíž před lety zabil a proto ho Kazyua nenávidí. To jen kdybyste hráli bojovky i kvůli příběhu, který bude asi i tentokrát příjemně přepálený.

Bleskovky

  • 12. 12. 2022 - Tekken 7 prodal přes 10 milionů kopií

  • 22. 2. 2021 - Tekken 7 rozšíří polská premiérka

  • 6. 1. 2021 - Game Pass opět rozšiřuje nabídku, už zítra dorazí Injustice 2

  • 8. 1. 2020 - Do nabídky her Xbox Game Pass zítra přibude Frostpunk, Tekken 7 a Sword Art Online: Fatal Bullet.

  • 3. 4. 2019 - V Humble Bundle od Bandai Namco na vás číhá Tekken 7, Project CARS, Little Nightmares a mnoho dalších.

  • 10. 7. 2018 - Nepotvrzeno: Tekken 7 dostane druhý Season Pass.

Hodnocení čtenářů:
70/100