Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Články

Opěvované Ni No Kuni: Wrath of the White Witch míří na Switch a v remasteru i na PC a PS4

Mnohými velmi oblíbené JRPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch se po loňském výborném pokračování vrátí na nové generace konzolí a počítače. Původně jde totiž o exkluzivní titul pro PlayStation 3, který vyšel v Japonsku v roce 2011 a o dva roky později na západních trzích. Nyní dostanou šanci i majitelé PS4 a Switche spolu s uživateli Steamu.

Souhrn videí z tiskové konference Nintenda

Sérii konferencí z E3 zakončilo Nintendo se svým Directem, ve kterém se objevilo několik vítaných překvapení, návraty spousty starých známých, nové informace o zástupu očekávaných her a mnoho dalších roztomilých výtvorů. Víc než 40 nadcházejících her jsme pro přehlednost hodili do jednoho článku.

Best of 2013: Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál

Úspěch je krásná věc a měli bychom jej přát každému, kdo mu jde naproti. Nikdo vám ale úspěch nezaručí a v obrovské konkurenci herního světa to platí dvojnásob. I proto vyhlašujeme tuto kategorii. Nejde v ní ani tak o vítěze a poražené (protože svým způsobem jsou zde bohužel poražení všichni), ale hlavně o to, abychom upozornili na zajímavé tituly, které mohly v loňském roce uniknout vaší pozornosti.

Nezávislý rozcestník – Gamescom 2012 #2

Letošní Gamescom ukázal obvyklé podezřelé v jasnějším, ale i v matnějším světle, představil pár skvělých nezávislých titulů, a nebál se ani poněkud odvážnějších kousků z kategorie bizár. Zkrátka a dobře: nezávislá tvorba jak má být, jakou ji máme rádi a o jaké si dnes můžeme číst. Tak s čtením do chuti!

Bleskovky

  • 24. 9. 2014 - Level-5 (Ni no Kuni: Wrath of the White Witch) se připravuje na vývoj nového rozsáhlého projektu.

REMAKE

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered
RPG
PlayStation 4, PC, PS4 Pro
20. září 2019
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
19. února 2013
Recenze