Wreckfest
Věková dostupnost

Wreckfest

Články

Jaké hry vyjdou v červnu?

Vzhůru do pekla! 

Dead Island 2 je stále ve vývoji, stejně jako hry od Warhorse, 4A Games a Volition

Včerejší akvizice německého studia Piranha Bytes (Gothic, Risen, Elex) stále hladovou firmou THQ Nordic má poměrně zajímavý dozvuk. Ředitel společnosti Lars Wingefors v rozhovoru s investory prozradil, že Dead Island 2 je navzdory obecnému přesvědčení o jeho zrušení stále ve vývoji. Prezentace pak potvrdila i přípravu dalších projektů, včetně jednoho českého.

Best of 2018: Nejlepší závodní hra

Letošní rok byl sice plný závodních her, ale jen málo z nich stálo vůbec za zmínku. Naštěstí se našly tři kousky, které nad ostatními vyčnívají. A dva z nich patří do série, která na tomto místě soupeřila o prvenství už několikrát v průběhu minulých letech. Do výběru se ale dostalo i jedno příjemné překvapení.

Bleskovky

  • 22. 6. 2022 - Výborné závody Wreckfest po čtyřech letech vychází i na Switchi

  • 20. 7. 2018 - THQ Nordic s sebou na Gamescom 2018 přiveze Darksiders III, Biomutant, Generation Zero, Fade to Silence, Wreckfest, Townsmen VR a dvě překvapení. (+ trailer)

  • 6. 10. 2014 - Bugbear Entertainment oficiálně přejmenovalo Next Car Game na Wreckfest. Hra nabídne čtyři multiplayerové módy - závody, destruction derby, deathmatch a týmový deathmatch.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
4. července 2018
Recenze