Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Články

Nechcete si kupovat Labo? V pražském Creative World si ho můžete jen zkusit

Plně chápu, že se spoustě lidí nechce do kartonového příslušenství k Nintendo Switch hned investovat tisíce korun. Pro opatrné zájemce si však české zastoupení Nintenda ve spolupráci s pražským Creative World připravilo prostor, kde si během dvou hodin můžete Labo otestovat přímo v akci. Otevřeno má každý den až do konce března příštího roku.

Nintendo pustilo do světa desítky nových oznámení včetně Yoshiho, Civilizace a Final Fantasy

Nintendo má těsně před spuštěním zpoplatněného Nintendo Switch Online, ale přesto nebyl celý Direct jen o odložené online službě. Většinu času zabraly hry: nová oznámení, novinky ke starým známým titulům a vydání dalších portů z jiných platforem i Wii U. Níže přinášíme jen výcuc toho nejzajímavějšího, přičemž na celý Direct se můžete podívat pod textem.

To nejlepší z Games.cz - do nekonečna a ještě dál! Tentokrát i s kamarády.

V e-mailové schránce se nám pomalu začínají kupit maily o Gamescomu, ale ještě než se k němu dostaneme, máme pořád co hrát. Třeba za pár dnů tu budeme mít obří, vlastně zatím největší update do No Man’s Sky, tentokrát i s multiplayerem. A většina z nás je na tenhle unikátní kousek pořád zvědavá a minimálně část redakce uvažuje, že se příští týden zase vydá do kosmu. Kam se ale nevydáme, je slibně vypadající akce Fear the Wolves, jejíž alfa je natolik nehotová, že tvůrci start předběžného přístupu raději o pár týdnů odložili. Ale nevadí, napůl rozbitých her je na trhu hromada a my si raději počkáme.

GamesPlay - hrajeme sportovní taškařici Mario Tennis Aces

Mario je přeborník nejednoho žánru a už dávno neplatí, že mu to jde jen v plošinovkách. Nedávno se díky Mario + Rabbids: Kingdom Battle etabloval i v taktických strategiích, ale teď se vrací k tomu, co mu jde už od roku 2000: tenisu. Rodinka exkluzivních titulů pro Switch se před pár dny rozrostla o Mario Tennis Aces, na který si dnes posvítíme.

Mario Tennis Aces předvádí svůj příběhový mód, bossy a RPG prvky

Červnový Mario Tennis Aces nenabídne jen klasické arkádové pinkání pro více i méně pokročilé. Jedním z hlavních taháků nového sportovního Maria bude i příběhový mód, ve kterém se se svojí tenisovou raketou postavíte jakémusi ostrovnímu kouřovému monstru.

Bleskovky

  • 1. 8. 2019 - Předplatitelé online služby Nintenda Switch se dočkají zkušební verze Mario Tennis Aces.

  • 2. 8. 2018 - NPD: Nejprodávanější hry na americkém trhu v červnu 2018: 1. Mario Tennis Ace, 2. God of War, 3. Grand Theft Auto V.

  • 26. 6. 2018 - Britský žebříček prodejnosti 25. týdne roku 2018: 1. Mario Tennis Aces, 2. Fifa 18, 3.God of War.

  • 14. 6. 2018 - Mario Tennis Aces obdržel od magazínu Famitsu hodnocení 8/8/9/8.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
16. července 2018
Recenze