Mario Tennis Aces předvádí svůj příběhový mód, bossy a RPG prvky
zdroj: tisková zpráva

Mario Tennis Aces předvádí svůj příběhový mód, bossy a RPG prvky

16. 5. 2018 11:59 | Preview | autor: Adam Homola |

Červnový Mario Tennis Aces nenabídne jen klasické arkádové pinkání pro více i méně pokročilé. Jedním z hlavních taháků nového sportovního Maria bude i příběhový mód, ve kterém se se svojí tenisovou raketou postavíte jakémusi ostrovnímu kouřovému monstru.

To ovládlo Luigiho raketu, jeho samotného, a navíc ještě Waria i Waluigiho. Vaším úkolem bude zjistit, co se děje, a trojici nepřátel kletby zbavit. Než se ale k takovému závěru dopracujete, čeká vás v Adventure Mode řada pestrých výzev. Nejde tak jen o klasický tenisový turnaj s postupně těžšími protivníky, ale taky o řadu výzev a bossů.

Jedním z nich bude i stará známá Petey Piranha, na kterou byste se měli vrhnout teprve ve chvíli, kdy se budete cítit pevní v kramflecích. Mario Tennis Aces se totiž nebojí ani RPG prvků, a tak s Mariem sbíráte zkušenosti, levelujete, a dokonce i řešíte několik různých statistik.

Samotný Mario se může zlepšovat v rychlosti střely, rychlosti pohybu a mrštnosti, zatímco jednotlivé pálky mají různé úrovně útoku, obrany a výdrže. Každá raketa je na tom samozřejmě jinak a vy byste si měli vždycky vybrat tu nejvhodnější nejen podle statistik, ale i podle příležitosti a typu použití.

zdroj: Nintendo

Mario Tennis Aces vyjde už příští měsíc, ale klasické demo od hry bohužel nečekejte. Sice se ho někdy dočkat můžeme, ostatně například Arms dostala své regulérní demo teprve nedávno, ale při vydání nebude. Nintendo si místo dema přichystalo speciální Pre-launch Online Tournament, kdy si budete moct hru po omezenou dobu vyzkoušet.

Konkrétně půjde o období mezi 1. a 3. červnem. Všichni účastníci online turnaje navíc získají typický obleček pro Maria. Plná hra pak vyjde 22. července, exkluzivně na Nintendo Switch.

Na závěr snad jen připomeňme, že v době vydání si budete moct Mario Tennis Aces zahrát přes internet zadarmo, ale už od září letošního roku bude online hraní zpoplatněno v rámci služby Nintendo Switch Online.

zdroj: Nintendo

Nejnovější články