FlatOut 4: Total Insanity
Věková dostupnost

FlatOut 4: Total Insanity

Články

Závodní arkáda FlatOut 4 vyjde 17. března

Arkádová závodní šílenost FlatOut 4: Total Insanity se připomíná novým trailerem, v němž se dozvíte i konkrétní datum vydání. Z předešlého rámce "první kvartál" se rázem stal "příští týden", konkrétně 17. března, kdy hra vyjde na PlayStation 4 a Xbox One. V traileru ani v tiskovce se bohužel o PC verzi nikdo nezmiňuje.

Trailer na FlatOut 4 oznamuje březnové datum vydání na konzolích

K návratu zběsilých akčních závodů skrz FlatOut 4: Total Insanity dojde podle traileru v březnu - termín vydání však platí jen pro PlayStation 4 a Xbox One verze, o PC verzi zatím nepadlo ani slovo.

Další díl šílené závodní série FlatOut přebírá nový produkční tým

Na nové konzole a PC mířící FlatOut 4: Total Insanity přibírá do svého týmu další lidi a k vývojářům z týmu Kylotonn a k vydavateli Strategy First se přidává ještě časem prověřený tým Tiny Rebel Games. Toto trio pak hráčům v příštím roce přinese co možná nejlepší destrukčně-závodní zážitek. Nenechte se ale zmást, série FlatOut nijak nemění vydavatele ani vývojáře, Tiny Rebel Games je totiž společnost zaměřená především na produkci herních zážitků.

Nový FlatOut vyjde příští rok a zapojí vás do kreativního procesu

Arkádové demoliční závody FlatOut tady už dlouho nebyly, ale teď se oblíbená série vrátí. Nový díl dlouholetou absenci rozlomí v příštím roce. Hra se zatím jmenuje pouze FlatOut a má ji na starosti studio Kylotonn Entertainment. Role vydavatele se ujme Strategy First a co se platforem týče, jsou zatím potvrzené PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vedle nich se ale nová demoliční arkáda objeví prý i jinde.

Bleskovky

  • 7. 2. 2017 - Video: Trailer na hru FlatOut 4: Total Insanity, která vyjde v příštím měsíci na Xbox One a PS4. Co se stalo s PC verzí zatím netušíme.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
12. dubna 2017
Recenze