Další díl šílené závodní série FlatOut přebírá nový produkční tým
zdroj: tisková zpráva

Další díl šílené závodní série FlatOut přebírá nový produkční tým

19. 8. 2015 18:23 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Na nové konzole a PC mířící FlatOut 4: Total Insanity přibírá do svého týmu další lidi a k vývojářům z týmu Kylotonn a k vydavateli Strategy First se přidává ještě časem prověřený tým Tiny Rebel Games. Toto trio pak hráčům v příštím roce přinese co možná nejlepší destrukčně-závodní zážitek. Nenechte se ale zmást, série FlatOut nijak nemění vydavatele ani vývojáře, Tiny Rebel Games je totiž společnost zaměřená především na produkci herních zážitků.

Lee Cummings, šéf TRG říká: "Už roky jsme fanoušky série Flatout kvůli jejímu zaměření na zábavu, přístupnost a šílené bojovné řízení. Tým Kylotonn má spoustu zkušeností se závoděním a my doufáme, že s nimi vytvoříme hru, která bude poctou stylu, který si získal tolik fanoušků. Stylu, který je plný šílenosti, bohatého prostředí i designu a samozřejmě zapojuje co nejvíce komunitu."

Tiny Rebel Games tak vydavateli Strategy First pomohou FlatOut 4: Total Insanity zviditelnit především v oblasti marketingu, konzultace týkající se game designu, produkce, sociálních médií a správy komunity. Ve finále to znamená, že Tiny Rebel Games budou především určovat směr, jakým budou vývojáři a ostatně i vydavatel hry komunikovat s fanoušky i způsob, jakým budou hru na veřejnosti prezentovat.

K tomu mi již nezbývá než vyslovit přání, že vedle péče o podobu hry v rámci mínění veřejného si dávají vývojáři také patřičně záležet na tom, jak bude FlatOut 4: Total Insanity vlastně fungovat jako hra a že existence již čtvrtého dílu bude mít smysl. Přesvědčit se o tom budeme moci příští rok.

Nejnovější články