Nový FlatOut vyjde příští rok a zapojí vás do kreativního procesu
zdroj: tisková zpráva

Nový FlatOut vyjde příští rok a zapojí vás do kreativního procesu

8. 7. 2015 17:38 | Novinky | autor: Adam Homola |

Arkádové demoliční závody FlatOut tady už dlouho nebyly, ale teď se oblíbená série vrátí. Nový díl dlouholetou absenci rozlomí v příštím roce. Hra se zatím jmenuje pouze FlatOut a má ji na starosti studio Kylotonn Entertainment. Role vydavatele se ujme Strategy First a co se platforem týče, jsou zatím potvrzené PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vedle nich se ale nová demoliční arkáda objeví prý i jinde.

Vydavatel Strategy First mluví o nové hře jako o projektu za několik milionů dolarů, takže by snad nemělo jít o nízkorozpočtový kousek těžící ze známé značky. A jak je už dnes v podstatě standardem, i nový FlatOut zapojí hráče do samotného vývoje ještě před vydáním. Jak přesně se ale do kreativního procesu budete moct zapojit tisková zpráva zatím neprozradila.

V úvahu připadá takřka cokoliv od early accessu na Steamu, přes obdobný systém na stránkách tvůrců, až po obyčejná diskuzní fóra na webu, ze kterých si budou brát vývojáři inspiraci. Vyloučit ale nemůžeme ani Kickstarter či jinou obdobu crowdfundingu. I když si vývojáři našli vydavatele, pořád mohou pomocí Kickstareru otestovat zájem fanoušků a hru "vylepšit".

FlatOut (2016) zdroj: tisková zpráva

Z FlatOutu zatím není venku jediné video či obrázek, ale na oficiálních stránkách Kylotonn Entertainment je mezi hrami uveden jakýsi nejmenovaný nextproject. Nejsou u něj žádné informace, jen pár obrázků. A ty vypadají podezřele jako pokračování této známé značky. Na všechny obrázky se můžete podívat tady a i když jde asi na 99 % o FlatOut, berte je do oficiálního potvrzení s rezervou.

Fanoušci série se tak mají na co těšit, ale sami jistě dobře vědí, že tvůrci původních her, studio Bugbear, pracují na Next Car Game: Wreckfest. Ten je zatím pořád na Steamu v early accessu, ale logicky je hra dál, než nový FlatOut. Komu se tak nechce čekat, může se pustit do NCG a pak uvidíme, co ze studia Kylotonn Entertainment vypadne.

Nejnovější články