Euro Truck Simulator 2: Vive la France!
Věková dostupnost

Euro Truck Simulator 2: Vive la France!

Články

Best of 2016: Nejlepší DLC - datadisk

S každým rokem nabývá role podpory hry po vydání na důležitosti. Nejvíce na očích je hlavně podpora obsahová v podobě updatů, DLC a datadisků. Hry díky nim žijí i dlouhé měsíce či roky po vydání, což dobře dokládají kousky, které jsme vybrali. Níže zmíněné datadisky - DLC parádním způsobem rozšířily původní hry o spoustu nového obsahu, upravily a doladily jejich herní systémy a umožnily hráčům, aby se vrátili do svých oblíbených světů a zažili v nich něco nového.

Euro Truck Simulator 2 vyrazí do Francie začátkem prosince

Vive la France! zvolali vývojáři z českého studia SCS Software, čímž chtějí říct, že je na spadnutí jejich DLC pro Euro Truck Simulator 2. To vás, nepřekvapivě, zavede do Francie a nabídne tak nové prostředí, silnice a společnosti, pro které můžete přepravovat náklad. Datadisk vyjde 5. prosince a stát vás bude 18 eur.

Další velké DLC zavede hráče Euro Truck Simulator 2 do Francie

Nedlouho po vydání American Truck Simulator tvůrci z pražského studia SCS Software připomínají komunitě, že nezapomínají ani na Euro Truck Simulator 2. Po DLC, které nabídlo možnost brázdit krásnou krajinu skandinávských zemí, připravují rozšíření, co do hry přidá kompletní Francii. Podrobností o „francouzském DLC“ je zatím sice poskrovnu, ale první obrázky už tvůrci vydali. Stejně jako základní informace.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
6. ledna 2017
Recenze