Euro Truck Simulator 2 vyrazí do Francie začátkem prosince
zdroj: tisková zpráva

Euro Truck Simulator 2 vyrazí do Francie začátkem prosince

29. 11. 2016 11:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Vive la France! zvolali vývojáři z českého studia SCS Software, čímž chtějí říct, že je na spadnutí jejich DLC pro Euro Truck Simulator 2. To vás, nepřekvapivě, zavede do Francie a nabídne tak nové prostředí, silnice a společnosti, pro které můžete přepravovat náklad. Datadisk vyjde 5. prosince a stát vás bude 18 eur.

V rámci Vive la France! (tak se datadisk opravdu jmenuje) si v na mapě Francie budete moci projekt 20 tisíc kilometrů silnic a dálnic, uvidíte slavné monumenty jak v v krajině, tak i v některých z patnácti nových měst, které se ve hře objeví. Kromě měst počítejte i s malebnými francouzskými vískami. Co se týče stávek francouzských dopravců a blokování silnic, tisková zpráva mlčí.

Nicméně se budete muset připravit na francouzský systém silniční daně, na nové společnosti a také nové typy nákladů, včetně dopravy pro firmy zaměřující se na jadernou energetiku. Také se dočkáte hezčí vegetace a nového lesního porostu. Steamové stránky datadisku najdete zde a na pracovní výlet do země galského kohouta se můžete naladit i novým trailerem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články