Wild
Věková dostupnost

Wild

Články

E3 2018: redakční predikce

Než se naplno strhne celá ta zámořská mela, sedli jsme si ke svým křišťálovým koulím, abychom zavěštili, co že to na E3 2018 vlastně uvidíme. Následující odstavce jsou plné dohadů, zbožných přání a občas nějaké té jedovaté poznámky na adresu společností, od nichž toho zas tak moc neočekáváme. Už zítra večer společně začneme odhalovat, nakolik byly naše předpovědi přesné.

Fight Club #249 HD: Dárky strýčka Sonyho

Máme vzácného hosta. Petra Bulíře totiž od hraní pokeru a her člověk nedostane jen tak snadno. A Honzu Olejníka koneckonců také. Oba dva ale „dobrovolně“ kývli, že se i ve státní svátek dostaví do studia, aby poplivali nebo do nebes vynesli nejnovější dění na herní scéně. A konkrétně rozebírali, společně s Pavlem a Petrem, následující...

V prehistorickém dobrodružství Wild klidně posednete rybu i ptáka, abyste splnili úkol

Jedním z nejzajímavějších bodů tiskovky Sony během Paris Games Week 2015 byla ukázka ze hry Wild od tvůrce Raymana a Beyond Good & Evil Michela Ancela, který ostatně svoji hru sám prezentoval na pódiu. A na rozdíl od hezkého, leč nic konkrétního neříkajícího představení hry během Gamescomu Ancel tentokrát v dlouhé ukázce názorně předvedl, co by vlastně hráči měli ve Wild dělat.

Nejhezčí trailery z Gamescomu 2014

Trailery představují jakousi výkladní skříní herního světa. Jsou nablýskané, krásně ozvučené, dynamicky sestříhané, skvěle nadabované a často také nic neříkající. Přesto se na ně díváme rádi a z jejich atraktivity si často odvozujeme naše očekávání propagovaných titulů. Na Gamescomu 2014 se trailerů urodilo nepočítaně (náš speciál jich ukazuje 87, ale určitě nemáme všechny) a nyní, když už výstava skončila, se můžeme s klidem ohlédnout za těmi nejhezčími. Nejvíce se nám líbily následující kousky.

Nejzajímavější nové hry z Gamescomu 2014

Letošní Gamecom byl překvapivě bohatý na oznámení nových her, o kterých jsme dosud neměli ani tušení, případně se jejich existence rýsovala jen v podobě spekulací a náznaků. Ne všechny nové hry ale stojí za pozornost a proto jsme na závěr výstavy vybrali deset čerstvě oznámených titulů, které nás zaujaly nejvíc.

Bleskovky

  • 12. 10. 2017 - Po vydání Beyond Good & Evil 2 a WiLD by se chtěl designer Michel Ancel (Ubisoft) vrhnout na Rayman 4.

  • 16. 6. 2017 - Na prehistorickém dobrodružství s názvem WiLD se stále tvrdě pracuje, v průběhu příštího roku se fanoušci dozví pěknou várku nových informací.

  • 27. 10. 2015 - Ve hře Wild se vžijete do kůže šamana, který dokáže ovládat zvířata (orla, zajíce) a jezdit na medvědovi.