The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn
Věková dostupnost

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

Články

Pod rukama modderů vzniká nejen Morrowind a Cyrodiil. Beyond Skyrim: Roscrea vás vezme na vulkanický sever

Modderská skupina Beyond Skyrim má ambiciózní cíl: vytvořit v enginu Skyrim ideálně celý Tamriel. Dokončen byl prozatím region Bruma, který si hráči pamatují z TES IV: Oblivion, ale práce postupují i na dalších projektech. Autoři se v novém vývojářském deníčku připomínají se svým modem Roscrea, který láká na mrazivou atmosféru vulkanických ostrovů.

Skyrim vyjde na Switch se všemi DLC, nabídne pohybové ovládání zbraní a hru za Linka

Zásoba her na Nintendo Switch sice byla těsně po vydání konzole žalostně prťavá, ale pomaloučku polehoučku začíná docházet k nápravě. Velkým krokem vpřed by trochu paradoxně mohl být 6 let starý titul The Elder Scrolls V: Skyrim, který se na Switch podívá ve speciální edici, jež kromě základních toulek po severské divočině nabídne také pohybové ovládání pomocí joyconů a… No ano, vidím správně. Bude tu možnost hrát za Linka, hlavního hrdinu série The Legend of Zelda.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Po menší přestávce je na čase si připomenout nové návody, češtiny a třeba wallpapery, které nabízí kolegové z ABCgames. Kompletní přehled nově přidaných kousků najdete v článku – stojí však za zmínku, že nabízí návody na Metro: Last Light nebo datadisk Dragonborn pro Skyrim. Dále třeba češtiny pro Spelunky či Disciples 3 Gold a wallpapery z Alien: Isolation, The Banner Saga a dalších zajímavých her. Podívejte se přímo na web ABCgames nebo do článku, něco z nabízeného se vám možná bude hodit.

Bethesda připravila sběratelskou kolekci The Elder Scrolls

Série The Elder Scrolls je tu s námi už pěknou řádku let. První díl, Arena, vyšel už v roce 1994 a od té doby nás Bethesda vždycky jednou za čas potěšila obrovským RPG světem, který neměl ve hrách obdoby. Nyní, nějakou dobu po vydání posledního přídavku do Skyrimu a před vydáním nového The Elder Scrolls Online, se ale v Bethesdě rozhodli, že potěší sběratele. Vůbec poprvé si budete moct koupit kolekci všech “hlavních” The Elder Scrolls her v pěkné krabičce.

DLC Dragonborn pro Skyrim vyjde na PC a PS3 příští rok

Pokud si chcete zkazit zážitek z hraní DLC Dragonborn pro TES V: Skyrim, které vychází pro X360 verzi hry už zítra, tak se mrkněte na tento výpis ze hry vytažených informací. Nic z toho zde přepisovat nebudu, protože jde o velmi intimní informace a tím pádem i brutální spoilery. Naopak vám přetlumočím vzkaz od Bethesdy, která vydání Dragonborn na PC a PS3 přislíbila na začátek příštího roku.

První obrázky a informace z DLC Dragonborn pro Skyrim

Trailer na přídavek Dragonborn pro TES V: Skyrim už jste zajisté viděli, teď je na čase, abyste se o tomto DLC také něco konkrétního dozvěděli. Bethesda totiž zveřejnila várku hezkých screenshotů, a k tomu oficiální informace.