The Elder Scrolls: Legends

The Elder Scrolls: Legends

Články

Bethesda pozastavila vývoj karetní hry The Elder Scrolls: Legends

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends se nikdy nevyrovnala popularitě Hearthstonu. Není ani náhodou špatná a je dost lákavá svým světem, ale větší pozornosti se dostalo jejím konkurentům a nízký počet hráčů vedl k nevyhnutelnému. Bethesdě už se zjevně nevyplatí chrlit další a další karetní rozšíření, takže jejich vývoj zastavila.

Rozšíření Heroes of Skyrim přidá do karetní hry The Elder Scrolls: Legends draky a vlkodlaky

Jo, mít tak o trochu víc času, hned bych se pustil do hraní The Elder Scrolls: Legends. Skutečnost, že mou kvótu karetních her momentálně kompletně naplňuje skvělý Gwent, nic nemění na tom, že Bethesda vytvořila velmi zábavného konkurenta Hearthstone, který se nebojí nových mechanik a zlepšováků. A brzo bude ještě nabitější než kdy dřív. Na konci června totiž vyjde rozšíření Heroes of Skyrim.

Bethesda vydala plnou verzi karetní The Elder Scrolls: Legends

Karetní hra The Elder Scrolls Legends si pobyla v (uzavřené i otevřené) betaverzi několik měsíců a včera přešla do plné verze. Bethesda oznámila odejmutí štítku "beta", čímž hru oficiálně vydala. Zatím pouze na PC, ale na další platformy nebudete muset dlouho čekat. Pokud jste už TESL hráli v betaverzi, vydáním hry se tím pro vás vůbec nic nemění. Všechny karty, odměny i dosažený progres vám zůstává, nic se neresetuje ani nemaže.

Čtenářský GamesPlay: The Elder Scrolls: Legends + Gwent (po updatu)

Karetní hru Gwent od CD Projektu už jsme vám představili v textových dojmech i v gamesplayi. Na konto velkého updatu to ale uděláme ještě jednou. Ovšem až poté, co vám předvedeme konkurenční karetní titul The Elder Scrolls: Legends, který také stojí za hřích. Alespoň podle našeho čtenáře Marka Picherta, který vám oba dva titul předvede.

Příjmy z prodeje No Man's Sky se jenom za srpen vyšplhaly na 78 milionů dolarů

Čím jste známější, tím víc schytáte pohlazení, ale i pohlavků. Herci, politici a jiní by mohli vyprávět. Třeba Sean Murray a jeho kolegové a kolegyně ze studia Hello Games, kteří si od hráčů vyslechli své za No Man’s Sky. A podle údajů od SuperData je jasné, proč byla odezva na kvality či nekvality NMS tak početná a hlasitá – protože je hra komerčně úspěšná. Prodej digitálních kopií No Man’s Sky vygeneroval za srpen příjmy ve výši 78 milionů dolarů, což hru v srpnovém žebříčku příjmů z prodeje digitálních verzí her řadí na druhé místo na konzolích a na šesté místo na PC. Hra od Hello Games se tak, navzdory všem svým problémům, výrazně podílela na tom, že digitální trh pro PC, mobily a konzole vykázal za srpen příjmy ve výši 6,1 miliardy dolarů, což je meziročně nárůst o krásných, dvouciferných 11 %.

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends spouští otevřenou betu

Jste milovníci karetních her a chcete si dát na chvíli pauzu od Hearthstone nebo Magic: The Gathering? Tak to si pro vás Bethesda připravila dobrou zprávu v podobě otevřené bety The Elder Scrolls: Legends, kterou všichni zájemci můžou okamžitě a bez problémů nebo poplatků začít hrát. Hra je a také zůstane free-to-play, takže se dá očekávat podobný finanční model, jako u konkurenčního Hearthstone.

Bleskovky

  • 13. 8. 2018 - Pokud Sony neumožní hře The Elder Scrolls Legends cross-play s ostatními platformami, Bethesda možná PS4 verzi nevydá.

  • 11. 6. 2018 - The Elder Scrolls: Legends vyjde s novou grafikou na Switch, XOne a PS4.

  • 24. 3. 2017 - Majitelé iPadů se mohou radovat z vydání bezplatné karetní hry The Elder Scrolls: Legends.

  • 13. 6. 2016 - The Elder Scrolls: Legends vyjde také na Android platformy. (+ intro ze hry)

  • 26. 4. 2016 - Video: Gameplay záběry z karetní hry The Elder Scrolls Legends.

  • 22. 4. 2016 - Bethesda Softworks spustila registraci do betaverze karetní hry The Elder Scrolls: Legends.

DLC

The Elder Scrolls: Legends - Heroes of Skyrim
The Elder Scrolls: Legends - Heroes of Skyrim
Strategie
iPad, Android, PC, MAC, iOS
29. červen 2017
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
31. března 2017
Recenze