The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades

Články

The Elder Scrolls: Blades se zbaví své nejotravnější funkce – časovaných truhel

The Elder Scrolls: Blades nedopadly úplně podle našich představ. Nejde o vyloženě špatnou hru, jisté kvality se tu najdou. Nicméně obsah se začne hodně rychle opakovat a v dalším postupu vás brzdí časové zámky nalezených truhel. Mimo jiné. Avšak za pár dní by možná stálo za to se do hry vrátit a zjistit, jak moc ji změní velký update.

Souhrn videí z tiskové konference Nintenda

Sérii konferencí z E3 zakončilo Nintendo se svým Directem, ve kterém se objevilo několik vítaných překvapení, návraty spousty starých známých, nové informace o zástupu očekávaných her a mnoho dalších roztomilých výtvorů. Víc než 40 nadcházejících her jsme pro přehlednost hodili do jednoho článku.

Bethesda naslouchá komunitě a upravuje otravné odemykání beden v The Elder Scrolls: Blades

Před necelým rokem jsem si na E3 vyzkoušel rozpracovanou verzi The Elder Scrolls: Blades a byl to zážitek, na který se nezapomíná. O víkendu mi byl konečně umožněn přístup do probíhající bety a zklamání nad výsledkem sice mohlo být i větší, ale rozhodně nebylo malé. Nejvíc mi chybí ovládání soubojů pomocí tahů prstem, které simulovalo švihy zbraní. Co by mi naopak nechybělo vůbec, je obchodní model, který Bethesda upravuje v nejnovějším updatu.

Dojmy: The Elder Scrolls: Blades je skutečné RPG, ale pozor na obchodní model

Bethesda čekání na mobilní The Elder Scrolls: Blades skutečně pořádně natáhla. Odklad, de facto půl roku absolutního ticha... přetrhlo jej zničehonic až březnové vydání early accessu, k němuž se konečně může dostat i širší veřejnost. U Talose, to to trvalo! A dle úvodních hodin je to takové, jak by se dalo od free-to-play podoby téhle slavné série očekávat. Je to opravdu The Elder Scrolls se vším, co jej vždy činilo tak přitažlivým, ale chtě nechtě taky s ústupky. Jsem zvědavý, co z toho ve finále může vzejít a co všechno může zhatit místní obchod.

Odstartoval uzavřený early access The Elder Scrolls: Blades

Bethesda nás pořádně napíná, a to rovnou se dvěma tituly ze série The Elder Scrolls. Plnohodnotný šestý díl hlavní série zarytě mlčí a jen tak hlásku asi nevydá, mobilní odnož The Elder Scrolls: Blades má zase dlouhé zpoždění. Odklad z loňské zimy na neurčito by ale mohl brzy skončit. Hra totiž vstoupila do uzavřeného early accessu (tedy v podstatě bety), a když vše půjde dobře, plné vydání by nemuselo být daleko.

Bleskovky

  • 6. 9. 2018 - Předpokládané datum vydání The Elder Scrolls: Blades v App Store bylo nejprve 1. září, následně 7. září, a nyní spadá až na 1. prosinec.