Samurai Shodown

Samurai Shodown

Články

Dubnové recenze na Games.cz: Padaly devítky, ale byla i čtyřka

Které hry si nás získaly, a které naopak zklamaly?

King of Fighters se letos vrací, sledujte akcí nabitý trailer

Kultovní bojovka hlásí návrat po pěti letech

Seznam exkluzivních her na Epic Games Store

Snad jednou týdně se objeví zpráva o úplně nové, případně již dříve oznámené hře, která se na určitou či neurčitou dobu stane exkluzivitou Epic Games Storu. Lidský mozek není schopný si všechna ta oznámení pamatovat, proto jsme se rozhodli shromáždit všechny takové hry na jednom místě. Počítadlo se prozatím zastavilo na 101.

12 her bylo málo. Google Stadia zítra odstartuje s 22 hrami

Google před týdnem zveřejnil tucet her, které budou dostupné v den vydání streamovací platformy Stadia. Bylo mezi nimi několik velmi zajímavých kousků jako třeba Red Dead Redemption II, ale většina z nich je už kvůli svému stáří neatraktivní a potenciální zákazníci nebyli zrovna nadšení. Takže v Googlu přihodili dalších deset her navrch.

Google Stadia nabídne v den spuštění 12 her, další přibydou ještě letos

Budoucnost už je za dveřmi. Ambiciózní streamování her v podání Stadie od Googlu startuje 19. listopadu v různých zemích světa, i když ta naše v srdci Evropy a další menší trhy budou zatím chybět. Google si dal načas s oznámením her, které budete streamovat na obrazovky nejrůznějších zařízení v den spuštění služby, a výběr je to docela zajímavý.

Po letech se vrací série bojovek Samurai Shodown

Zatímco Sekiro: Shadows Die Twice nastoluje samurajský trend podle FromSoftware a je stejně jako Nioh pořádně hardcore, vydání nenáročnější Ghost of Tsushima je zatím v nedohlednu. Mezi japonské bojovníky se ale podívá i bojovka Samurai Shodown, ve které SNK využije to, co fungovalo už v devadesátkách. Jen samuraje oblékne do moderního kabátku Unreal Enginu 4.

Bleskovky

  • 15. 5. 2019 - Samurajský prequel Samurai Shodown vyjde na PS4 a Xbox One 25. června, PC a Switch verze dorazí později.

  • 11. 9. 2018 - SNK příští rok po deseti letech oživí bojovku Samurai Shodown. Nové video a obrázky.

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
8. července 2019
Recenze
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
13. dubna 2021
Recenze