ReRoll

ReRoll

Články

Sci-fi střílečka BIOS kombinuje likvidaci nepřátel s rychlým průchodem úrovní

Kombinovat různé žánry je dnes standardem, ale někdy jde o míchanice opravdu zvláštní. Třeba zrovna BIOS se na první pohled tváří jako klasická střílečka, ale hned vzápětí zjistíte, že krom přesné mušky musíte být i rychlí, protože cílem je doběhnout na konec levelu v co nejkratším čase. Nedá se tedy říci, že by šlo o přímo kombinaci střílečky a závodní hry, jak se o to snaží tvůrci na Steamu, ale pořád nejde o koncept, který bychom viděli nějak často. BIOS tak trošku připomíná snad jen devět let starou střílečku The Club od Bizarre Creations, kde nešlo ani tak o rychlost průběhu úrovní, nýbrž o návaznost co nejstylovější likvidace protivníků. A nutno dodat, že hra moc nefungovala... Vraťme se ale k BIOS.

ReRoll, který chce pojmout Zemi, zatím zmapoval centrum Montrealu

Když se před měsícem ozval Ubisoft s nápadem na hru ReRoll, která by pro své potřeby užívala digitalizovanou verzi celé planety, naší planety, poloměr 6378 km atd, vyvolalo to oprávněné pochyby o životaschopnosti celého konceptu i mentálním zdraví vývojářů. Nyní se ReRoll připomíná videem, v němž vykreslí virovou epidemii šířící se 1:1 zpracovaným centrem Montrealu. Jednoho při pozorování nahlodává červík pochybností (nebo naděje), jestli by Ubisoft nakonec skutečně celý záměr nemohl zvládnout.

Fight Club #165 HD: Všechno je jinak

Chtěli jste ho, máte ho mít. Po delší době rozčísl naše rozumbradování nad událostmi uplynulého týdne Karel Drda. Hned na úvod se mohl vyjádřit na konto nedávno oznámené MOBA hry Deadbreed, kterou v článku přiblížil Aleš. Své Karel řekl i k ambiciózní onlineovce ReRoll, jejíž tvůrci chtějí do hry postupně přenést povrch celé Země!

Onlinovka ReRoll chce mít otevřený svět o velikosti Země

Moc zajímavý a tak trochu megalomanský projekt před sebe a potenciální přispěvatele z řad hráčů postavil tým Pixyul, který založila dvojice Julien Cuny – Louis-Pierre Pharand. Oba patří mezi zkušené vývojáře z Ubisoftu, kteří se vydali vlastní cestou. Tou má nyní být ultimátní akční online survival hra s otevřeným světem jménem ReRoll.