Fight Club #165 HD: Všechno je jinak
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #165 HD: Všechno je jinak

8. 2. 2014 12:05 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Chtěli jste ho, máte ho mít. Po delší době rozčísl naše rozumbradování nad událostmi uplynulého týdne Karel Drda. Hned na úvod se mohl vyjádřit na konto nedávno oznámené MOBA hry Deadbreed, kterou v článku přiblížil Aleš. Své Karel řekl i k ambiciózní onlineovce ReRoll, jejíž tvůrci chtějí do hry postupně přenést povrch celé Země!

Opět vás čeká příspěvek na téma my a dungeony, o jehož zařazení do scénáře tohoto podcastu se postaral zajímavý sci-fi projekt StarCrawlers. Abychom to ale s těmi indie záležitostmi nepřeháněli, dali jsme si nakonec slibně vyhlížející duchařskou detektivku Murdered: Soul Suspect od Square Enix.

Ani v tomto Fight Clubu jsme nezapomněli na soutěž, tentokrát můžete vyhrát Xbox 360 verzi Orcs Must Die!. Podmínky se dozvíte, když si podcast pustíte. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #165, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Fight Club #165 můžete sledovat též na našem YouTube kanálu. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články