Prototype

Prototype

Články

Nejhorší epidemie v počítačových hrách

Covid, nebo houboví zombíci?

Balík obou Prototype her si můžete za tisícovku pořídit pro Xbox One a PS4

Poněkud nečekaně vyšla v digitální podobě remasterovaná edice obou dílů Prototype, která je pod názvem Prototype Biohazard Bundle k mání za 999 Kč ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4. Trailer na balík dvojice remasterovaných her však naznačuje, že minimálně po grafické stránce nenabízí nic nového a jde o "pouhé" konverze pro aktuální konzole.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Databáze ABCgames se během uplynulých dnů a týdnů rozrostla o spoustu užitečného materiálu, mezi který patří třebas češtiny pro všechny tři „moderní“ Alien Breed hry a Alice: Madness Returns, návody na Prototype či první Amnesii, potažmo wallpapery k Dishonored a Endless Space. Kompletní výpis nově přidaných návodů, wallpaperů, češtin, cheatů a trainerů najdete po rozkliku v článku, nebo přímo na stránkách ABCgames. Za omrknutí to stojí, člověk nikdy neví, co se mu může hodit…

Vývojáři Prototype končí s tvorbou her

Tvůrci z Radical Entertainment, kteří mají na svědomí mimo jiné první i druhý Prototype, končí. Jako studio budou sice dál existovat, i když s výrazně menším počtem personálu, ale žádných nových her se od nich nedočkáme. Jejich majitel, Activision, je totiž převelel na “podporu jiných projektů Activisionu” a vývoj her tak zařízl. Zprávu potvrdil i audio director Rob Bridgett, který na svůj Twitter napsal: “RIP Radical Entertainment 1991 - 2012.” Důvod je jasný - Prototype neuspěl. O neúspěch se jednalo především komerčně, ale ani hra samotná nebyla žádná hitparáda. Jednička si na Games vysloužila sedmičku, dvojce dal Martin dokonce šestku. A to je v ostré konkurenci dnešních AAA her málo.

Prototype 2 potvrzeno

Do vyhlášení cen VGA Awards a odhalení skoro desítky nových her zbývá ještě šest dnů a už se nám to všechno začíná pěkně vybarvovat. Nejnovější trailer na hru doposud známou jen pod kódovým sloganem Murder Your Maker totiž potvrzuje rozsáhlé spekulace o tom, že ve skutečnosti jde o pokračování otevřené městské akce Prototype.

Jak se zatím jeví Prototype?

Na veletrh v New Yorku autoři přivezli nový build, žádné extra nadšení ale bohužel nesklidil. 8 MINUT HRANÍ
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. června 2009
Recenze