Pneuma: Breath of Life

Pneuma: Breath of Life

Články

Pneuma: Breath of Life nádherným trailerem láká na páteční vydání

Stejně jako Tormentum - Dark Sorrow prošel hlasováním v rámci služby Steam Greenlight, tak i následující titul měl podobné štěstí a jeho vydání na počítačích posvětila samotná komunita. Pneuma je ústředním motivem stoicismu a podstatou světa. Zároveň je však i  zajímavě vyhlížejícím titulem - Pneuma: Breath of Life se pokusí oživit pomalu se oživující žánr adventur viděných z první osoby.

Pneuma: Breath of Life z vás udělá osamělého, hravého boha

A teď něco pro fanoušky vizuálně působivých logických her. Nezávislý tým Deco Digital představil logickou hru s mírně zavádějícím názvem Pneuma: Breath of Life. Ne, nečekejte simulátor okysličování krve či strategii z prostředí plicní kliniky. Tahle hra z vás udělá boha, který bloumá po nádherných, leč zcela opuštěných prostorách, a pomocí svých božských sil mění prostředí, aby se dostal dál a vlastně pochopil svět kolem sebe.

Bleskovky

  • 29. 10. 2015 - Členové Xbox Live Gold programu získají v listopadu 2015 zdarma Pneuma: Breat of Life (XOne), Knight Squad (XOne), DiRT 3 (XOne, X360) a Dungeon Siege III (XOne, X360).