Microsoft chystá jednotné předplatné svých xboxových služeb
zdroj: tisková zpráva

Microsoft chystá jednotné předplatné svých xboxových služeb

17. 4. 2019 10:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

S novým Xboxem bez mechaniky za dveřmi se Microsoft vydává vstříc plně digitální budoucnosti. Neoznamuje sice úplně novou předplatitelskou službu, která by vám zajistila ještě další výhody, ale chystá se spojit dvě existující. Odpadne vám tak starost o dva účty a zároveň něco ušetříte.

Xbox Game Pass Ultimate. Takovým jménem se pyšní nově oznámená služba, ze které je na první pohled patrná část jejího obsahu. Za 15 dolarů měsíčně (zhruba 340 korun) dostanete přístup ke knihovně čítající víc než sto her. A nejde o žádné nezajímavé kousky. Vampyr, Just Cause 4, Fallout 4, Life is Strange 2, Forza Horizon 4, Prey a spousta dalších vám bude plně k dispozici.

Co už z názvu služby patrné není, je zahrnutí Xbox Live Gold. Bez této služby nemůžete hrát online. Zároveň si jejím předplacením zajistíte přístup ke čtyřem dalším hrám každý měsíc v rámci Games with Gold.

Jak Xbox Game Pass, tak Xbox Live Gold jsou a budou k dispozici samostatně. Pokud ale potřebujete obě, brzy dostanete možnost předplatit si je v jednom balíčku a ušetřit pár korun. Do teď mě to sice nenapadlo, ale udivuje mě, že tu taková možnost není už dávno. Nicméně s blížícím se Xboxem One All-Digital Edition dává taková služba ještě větší smysl, protože jiným než digitálním způsobem hry do nové konzole nedostanete.

Nejnovější články