Co ukáže a představí EA na Gamescom tiskovce?
zdroj: tisková zpráva

Co ukáže a představí EA na Gamescom tiskovce?

15. 8. 2011 11:38 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Již tuto středu začíná v Kolíně nad Rýnem Gamescom, kam se chystá i naše redakční výprava (připraven máme i GC 2011 speciál). Den předtím, tedy v úterý 16. srpna, se uskuteční velká tisková konference společnosti Electronic Arts (ale také Sony a svým způsobem i Microsoftu), ze které pravděpodobně přineseme živý video stream. A čeho bychom se měli na pódiu dočkat? Vystoupení, během něhož proběhne živá prezentace dema očekávaného MMO Star Wars: The Old Republic, si připravil sám šéf BioWare Ray Muzyka. Hovořit také bude o novinkách týkajících se Mass Effectu 3. Jestli mezi nimi bude například multiplayer, to se musíme nechat překvapit.

K vidění bude nový trailer k Kingdoms of Amalur: Reckoning a zazní i datum vydání tohoto očekávaného RPG. Zástupci Funcomu odhalí další sadu detailů o MMO The Secret World. Dozvíme se něco o PvP a soubojovém systému, o tom jak budou vypadat skilly a potyčky s bossy. K vidění bude i nový trailer. Objevit se musí pochopitelně také Battlefield 3, tentokrát formou živého co-op dema a traileru, který představí multiplayer.

Svoji dávku informací dostanou i milovníci sportovních her. Fanouškům závodních aut by mělo být po chuti představení nové úrovně z Need for Speed: The Run. Do zimních sportů zabrousí lidé pracující na snowbordové SSX, kteří pohovoří o online funkcích svého chystaného titulu. Na řadu přijde i, v Čechách lehkou kontroverzí pronásledovaná, FIFA 12. Kromě premiérového traileru se novinářům ukáže také šéfproducent David Rutter a promluví o chystané rozsáhlé online podpoře v letošním ročníku fotbalového simulátoru. A jestli dojde na ohlášení Syndicate od Starbreeze? Doufejme, že ano.

 

Nejnovější články