FIFA 12
Věková dostupnost

FIFA 12

Články

Trable českého fotbalu v počítačových hrách

Taky se vám zdá, že českému fotbalu chybí v počítačových hrách pořádné zastoupení? Možnost hrát za Jihlavu nebo Ústí nad Labem v sérii FIFA je už jen dávná vzpomínka, a dokonce ani naše nejúspěšnější týmy jako je Sparta a Plzeň na tom nejsou o nic lépe. Pokud vás to štve, třeba vám pomůže tenhle článek. Minimálně vědomím, že nejste jediní, koho to trápí.

Rozpohybujte se v rámci akce Léto plné sportu na X360

Pokud už vás potkal smutný osud obývákových sportovců, kteří by si při nejbližším kontaktu s reálným sportem mohli zlomit hlavu nebo urazit ruku, tak byste místo pasivního sledování ME ve fotbale, potažmo brzy i Olympijských her mohli přeci jenom vzít alespoň ovladač do rukou a pořádně si zasportovat virtuálně. Microsoft vás k tomu chce motivovat chystanou akcí Léto plné sportu, která startuje 18. června, trvá do 20. srpna a v průběhu osmi tematických týdnů vám umožní porovnat síly v nejrůznějších disciplínách s více než 60 miliony dalších hráčů Xbox Live po celém světě.

EURO 2012 vyhrálo Německo... v simulaci FIFA 12

Vykašlete se na tipování (anebo se na něj naopak vrhněte!), fotbalové EURO, které je doslova...

Fotbalová videa z UEFA Euro 2012 a PES 2013

Fotbal se připomíná a to rovnou dvojicí videí. Jako první si dáme trailer, představující...

UEFA Euro 2012 vyjde jako DLC pro FIFA 12 i s CZ komentářem

Update (12:30) – EA u nás chce vyjít vstříc těm, kterí ještě FIFA 12 nemají (a zahrát si virtuálně Euro chtějí) a tak od 6. dubna snižuje cenu této hry o třetinu, tedy na 799Kč za PC verzi a 999Kč za konzolovou. Samotné rozšíření UEFA Euro 2012 bude stát 539Kč, 1800MS bodů a nebo 2500 FIFA bodů. Expanze u nás bude s komentářem Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného a také českým národním týmem.Původní zpráva - Je už tradicí, že ke každému světovému či evropskému šampionátu vychází samostatný fotbálek a nejinak tomu bude i letos, kdy se k mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině připojí herní UEFA Euro 2012. Nicméně, tady asi podobnost končí, protože Electronic Arts mění distribuční model. Letošní Euro se totiž objeví jen ve formě DLC expanze k FIFA 12. Galerie #14846

Žebříček nejprodávanějších her v ČR za 2011 vede Battlefield 3

Zatímco za rok 2010 se herní průmysl v ČR a SR chlubil rekordními tržbami, rok 2011 žádný výrazný skok kupředu nepřinesl, jak uvádí tisková zpráva Asociace herního průmyslu ČR a SR. Herní průmysl v ČR a SR utržil za rok 2011 2,202 miliard korun, což je „pouze“ 0,6% nárůst oproti roku 2010. Lze tedy hovořit o jisté stagnaci, ale když se podíváme na čísla hudebního nebo filmového průmyslu za rok 2011, tak i ta je úspěchem. Ještě než se na ně podíváte po rozkliku, tak je třeba uvést, že součástí tiskovky je i žebříček desíti nejprodávanějších her v ČR a SR za rok 2011, kterému obecně vévodí hry od EA, což prvním místem podtrhuje Battlefield 3.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
26. září 2011
Recenze