Need for Speed: The Run
Věková dostupnost

Need for Speed: The Run

Články

Možná se dočkáme filmu podle Need for Speed

Každé druhé filmové studio by teď chtělo mít vlastní automobilový film (A upírský film... A kouzelnický film...). Úspěšná série Fast and Furious je tu už několik let a zrovna poslední díl z loňského léta, Fast Five, se nesmírně povedl. Stál 125 milionů dolarů a jen z kin utržil přes 626 milionů dolarů, což je sakra dobré. Film navíc bude dál rýžovat z DVDček, Netflixů, iTunes a dalších distribučních kanálů. Studia tedy přemýšlí, jak naskočit na loupežnícko-závodní vlak dokud frčí plnou parou vpřed a právě EA by chtěla této šance také využít. A značka Need for Speed se k něčemu takovému hodí náramně.

Slevy zimních hitů od EA na Shop.Games.cz!

Jedna slevová akce na Shop.Games.cz včera skončila, dnes začínáme s další. Opět jde o tituly od Electronic Arts, tentokrát je ovšem vše o něco atraktivnější tím, že se slevy týkají předvánočních hitů této firmy. Konkrétně došlo k radikálnímu snížení cen u PC i konzolových verzí Battlefield 3, FIFA 12, Need for Speed: The RUN a NHL 12. Akce platí pouze do neděle 29. ledna, nebo do vyprodání zásob.

EA předvedlo nový Medal of Honor a Need for Speed

Dnes se shodou náhod sešly zprávy o čtyřech chystaných hrách. Britský obchodní řetězec...

Best of 2011: Překvapení a zklamání

Proč jsme všichni tak naštvaní na letošní zimu? Protože jsme od ní čekali sníh a zimu. Nebýt ale toho očekávání, tak vlastně nemáme důvod se čertit a možná bychom byli spokojeni s tím, co je. Na podobném principu to funguje ve všem, dokonce i ve hrách. Nebýt očekávání, které není vždy pouze otázkou marketingové propagace, ale zapojujeme se do toho třeba i my, herní pisálci a vy hráči svým zájmem o konkrétní titul, tak by celá řada her nemohla zklamat, ale ani překvapit a naopak. A protože je očekávání silně individuální pocit, je tedy i naše volba her, které nás překvapily a zklamaly, v prvé řadě vyjádřením toho, co jsme my v redakci čekali. Proto budeme rádi, když v diskusi pod článkem napíšete, jaké tituly vás zklamaly nebo překvapily a proč. Držte se, dvojitý článek začínáme jedinou negativní kategorií, kterou v rámci našich Best of... článků vyhlašujeme.

Bude další Need for Speed hra třetí díl Underground?

Fanouškovské weby série Need for Speed zachvátila během svátků vlna mírného nadšení na konto spekulace o tom, že by nástupcem nepříliš povedeného NfS: The Run mohla být hra s podtitulem Nfs: Underground East. Jak k tomu fandové došli? Zjistili, že si EA registrovala už v květnu roku 2010 doménu NeedForSpeedUndergroundEast.com, která logicky odkazuje na mrtvou sekci na oficiálních stránkách série NfS. EA přitom registraci domény v tomto roce obnovila. Přes registraci domén se provalila existenci řady her, ale většinou se jednalo o registraci těsně před oznámením, což není tento případ. Jediné, co lze v tomto případě dělat, je spekulovat a hádat.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
17. listopadu 2011
Recenze