SSX
Věková dostupnost

SSX

Články

Prosincová nabídka bezplatných konzolových her: King's Quest, Van Helsing, Flashpoint, Thief...

Sony i Microsoft v uplynulých dnech vytáhly své poslední bezplatné trumfy pro letošní rok. Řeč je o zdarma dostupných hrách v rámci placených služeb PlayStation Plus a Xbox Live Gold. Na obou stranách jsou k nalezení hry různých žánrů a to pro všechny podporované platformy. A jakkoliv Sony vybrala zajímavé kousky, Microsoft má tentokrát možná o něco navrch.

Alan Wake speciál v repríze 11. dílu herního pořadu Re-Play

Zatímco budete čekat na premiéru 12. dílu herního pořadu Re-Play, můžete se mrknout na reprízu dílu jedenáctého z minulého týdne. Najdete v ní recenzi PC verze hororovky Alan Wake i X360 pokračování American Nightmare a dále dojmy z hraní Risen 2, recenzi PS3 titulu Twisted Metal a speciální doporučující reportáž o desítce nejzajímavějších her, které si můžete koupit a stáhnout z PSN.

Vyzkoušejte demo SSX i s fůrou videí

Pokud máte Xbox 360, můžete si zařádit na snowboardu už dnes. Na Xbox Live totiž vyšlo...

Snowboarďáci v Himálajích z SSX

EA Sports dnes představili soundtrack ze snowboarďáckého titulu SSX, jehož blížící se vydání na začátku března (v USA na konci února) připomíná také nový trailer. V samotné hře uslyšíte spoustu trendy hudby: budou tu písničky od Carno & Krooked, Flux Pavlionu, Handsome Furs, Kid Digital, ale i Nera, Run-DMC, Skrillex nebo The Qernists. Kompletní setlist najdete po rozkliku. Samotné nové video se pak zaobírá představením tratí v Himálajích, včetně té na Mt. Everest.

Bez online passu si v SSX zahrajete i multiplayer

Zdá se, že se EA poučila z kontroverzních online passů, které dnes bývají přibalené k řadě originálních her a zpřístupňují buď celý multiplayer, nebo jeho část. Důvod? Aby se dodatečným prodejem online passů alespoň trochu vydělalo na prodeji bazarových her, ze kterého nemá vydavatel nic. V nadcházejícím snowboardovém titulu SSX ale k hraní multiplayeru, nečekaně, žádný online pass potřebovat nebudete. Hráči si bez něj budou moci problémů užít plnohodnotný multiplayer, jen se jim nebudou započítávat získané herní kredity, jak prozradil zástupce EA pro web Game Informeru.

Travis Rice v traileru z SSX popisuje rizika extrémních sportů

V nejnovějším traileru z akčních závodů SSX uvidíte profesionálního snowboardera Travise...

Bleskovky

  • 26. 11. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 1. prosince zdarma hry Gauntlet: Slayer Edition (PS4), King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PS4), Far Cry 3 Blood Dragon (PS3), SSX (PS3), Rocketbirds Hardboilded (PSV), Freedom Wars (PSV).

  • 27. 11. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v prosinci 2014 zdarma Xbox One titul Worms Battlegrounds. Majitelé X360 obdrží The Raven: Legacy of a Master Thief a SSX.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
28. února 2012
Recenze