Napoleon: Total War

Napoleon: Total War

Články

VIDEO: Který díl Total Waru je nejlepší?

Patnáct kandidátů, jeden vítěz

10 největších historických nepřesností v sérii Total War

Strategická série Total War se pyšní tím, že své hráče vrhne stovky let zpátky do historie a nechá je zažít válku i politiku tak, jak byly tehdy skutečně vedeny. A je to pýcha zasloužená, protože žádná jiná série vám nenabídne tak ohromné historické bitvy, tak megalomanské kampaně, tak skvělý pocit z expanze a dobývání světa dnů minulých. Vývojáři přesto vyrobili spoustu malých i velkých, vtipných i podivných dějepisných nepřesností. Ty nejzásadnější z nich prozkoumá tento článek.

Průlet světem modifikací - překopané strategie

V dalším díle rubriky o modifikacích probereme ty nejluxusnější úpravy her a tentokrát se zaměříme na strategie. Pokud vám například vychladly hlavy po Total War: Shogun II a máte dost Japonska, dostanete silný impuls k tomu, proč se vrátit zpět třeba k Napoleon: Total War. A nejen to. Upozorním vás na zajímavé modifikace pro Civilization IV, Defcon, Red Alert 3 a dokonce i Fallout 3!

VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Čtvrtý víkend slev na Shop.Games.cz!

Ve spolupráci se společností Comgad vám herní e-shop Shop.Games.cz nabízí čtvrtý ze čtyř speciálních slevových víkendů. Ve slevách budou vždy čtyři atraktivní hry, a to za ceny, které na českém internetu jinde nenajdete. Ve čtvrté várce najdete:

Best of 2010: Nejlepší strategie

Nabídka strategických titulů byla v tomto roce žánrově velmi různorodá, obecně velmi kvalitní a navíc okořeněná návratem několika velkých jmen zpět na kolbiště. Výběr kandidátů, o vítězi ani nemluvě, byl tedy příjemně zdlouhavý a obtížný a jako obvykle nemůže už ze své podstaty pojmout vše dobré, co se letos ve strategickém žánru urodilo.