VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Čtvrtý víkend slev na Shop.Games.cz!
zdroj: tisková zpráva

VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Čtvrtý víkend slev na Shop.Games.cz!

5. 3. 2011 11:49 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce |

Ve spolupráci se společností Comgad vám herní e-shop Shop.Games.cz nabízí čtvrtý ze čtyř speciálních slevových víkendů. Ve slevách budou vždy čtyři atraktivní hry, a to za ceny, které na českém internetu jinde nenajdete. Ve čtvrté várce najdete:

Napoleon: Total War za 399 Kč (místo 799 Kč)

Napoleon: Total War, nová kapitola slavné série Total War, přináší nový příběh válečné historie. Spolu s Napoleonem zde můžete absolvovat dvacet let neutuchajících bojů, od jeho prvního tažení do Itálie až po bitvu u Waterloo. Můžete tedy na vlastní kůži zažít mimořádnou kariéru tohoto slavného vůdce. Ať už hrajete za legendárního generála nebo proti němu, výsledek války nikdy není jistý. Teď dějiny píšete vy, a záleží tedy na tom, jak své vojáky provedete nejlítějšími bitvami, jaké ještě v sérii Total War nebyly k vidění. Hra je vybavena českými titulky.

Tron: Evolution za 399 Kč (místo 999 Kč)

Vstupte do světa TRON jako nový bezpečnostní program Kevina Flynna a chraňte síť před nepřítelem, který se nepodobá ničemu, co kdy kdo viděl! Prozkoumávejte svět TRON prostřednictvím nespoutaného běhu a prožijete na síti vzrušující dobrodružství. Postavte se novým a nelítostným nepřátelům ve vyhrocených bojích světelnými disky a v adrenalinových závodech světelných motorek. V mžiku přejděte z příběhového režimu do online bitev až 10 hráčů a bojujte o nadvládu nad herní sítí. Hra je vybavena českými titulky.

Warhammer 40.000 Universum za 399 Kč (místo 999 Kč)

Vývojáři série Warhammer 40,000 , Relic Entertainment, přivedli na svět jednu z nejúspěšnějších vojenských scifi-fantasy her na PC a my vám přinášíme v exkluzivním balíčku již celou sérii. Ve spolupráci s více hráči můžete vládnout jedné ze čtyř jedinečných ras, které hra nabízí a bojovat jako muž proti muži. Vaše víra, schopnosti a strategie, kterou si sami určíte vás přivede k vítězství nebo naopak si vychutnáte hořkost prohry. Kompilace obsahuje základní hru Warhammer 40 000: Dawn of War a všechny dosud vydané datadisky: Winter Assault, Dark Crusade a Soulstorm. Hra je vybavena českými titulky.

Serious Sam HD Gold za 99 Kč (místo 399 Kč)

Serious Sam je vysokoadrenalinová arkádová střílečka, těžce zaměřená na šílenou akci v režimu jednoho hráče. Odehrává se ve světě, kde se cyberpunk střetává s fantasy fikcí a kde se pokročilé technologie snoubí s černou magií a psychickými silami. Právě zde Sam cestuje nádherným světem starověkého Egypta a putuje přes několik dalších planet, aby se cestou do „Mentálova“ sídla utkal s bezpočtem jeho služebníků. Balení hry obsahuje 1. a 2. díl série Serious Sam, a to včetně jejich originálních "ne-HD" verzí. Hra je vybavena českými titulky.

Nabídka platí jen do půlnoci 6. března, nebo do vyprodání zásob. Máte tedy celý víkend na rozmyšlenou. Ale neváhejte, akce na tyto hry se už nebude opakovat!

Nejnovější články