Mario Kart 7
Věková dostupnost

Mario Kart 7

Články

Nintendo za loňský rok skončilo ve ztrátě, nesplnilo většinu předsevzetí

A nyní do vzrušujícího světa financí! Nintendo zveřejnilo výsledky hospodaření za uplynulý fiskální rok (skončil 31. března 2014) a opravdu se nemůže pochlubit nejlepšími výsledky. Prodeje Wii U stále stagnují, alespoň 3DS si ale vede dobře. Celkově firma skončila ve ztrátě přes 200 milionů dolarů, původně přitom čekala, že by se letos měla stejně jako loni dostat do černých čísel.

Shop.Games.cz pro fanoušky Nintenda

Fanoušci konzolí od Nintenda si mohou užít letošní Vánoce ve velkém stylu. Po trochu slabším herním období se na trh konečně dostává několik dlouho očekávaných hitů a i ceny samotných konzolí před nejsilnějším obdobím roku příjemně klesly. Na Shop.Games.cz jsme proto připravili několik zajímavých bonusů k vybraným hrám a nastavili ceny, které by vás rozhodně mohly zaujmout. Pojďme si tedy nyní zrekapitulovat, čím si mohou příznivci Nintenda udělat na Vánoce radost - jak uvidíte, je jim co závidět... Další nabídky objevíte po rozkliknutí článku!

Prodeje handheldu 3DS váznou, Nintendo srazí cenu o třetinu!

Snižovat cenu herního hardwaru půl roku po uvedení na trh je neklamná známka toho, že se ani zdaleka neprodává tak, jak si výrobce představuje. A výsledky hospodaření Nintenda za období duben – červen 2011, kdy se celosvětově prodalo „pouze“ 710 000 kusů handheldu 3DS, to potvrzují. Proto dojde po 11. srpnu ke sražení ceny 3DS zhruba o čtvrtinu ve všech teritoriích včetně Japonska, Ameriky, Austrálie a Evropy, jak Nintendo potvrdilo.

Nintendo: Vstup do konzolové války

Z představení konzole WiiU se stala jedna z hlavních událostí letošní E3 navzdory tomu, že se pohledy na novou konzoli a směřování Nintenda obecně mohou lišit. Předkládáme vám názory Lukáše Grygara a Petra Poláčka, kteří WiiU i plány Nintenda s 3DS viděli v LA na vlastní oči.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
16. ledna 2012
Recenze