Shop.Games.cz pro fanoušky Nintenda
zdroj: tisková zpráva

Shop.Games.cz pro fanoušky Nintenda

21. 11. 2011 6:53 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Fanoušci konzolí od Nintenda si mohou užít letošní Vánoce ve velkém stylu. Po trochu slabším herním období se na trh konečně dostává několik dlouho očekávaných hitů a i ceny samotných konzolí před nejsilnějším obdobím roku příjemně klesly. Na Shop.Games.cz jsme proto připravili několik zajímavých bonusů k vybraným hrám a nastavili ceny, které by vás rozhodně mohly zaujmout. Pojďme si tedy nyní zrekapitulovat, čím si mohou příznivci Nintenda udělat na Vánoce radost - jak uvidíte, je jim co závidět... Další nabídky objevíte po rozkliknutí článku!

The Legend of Zelda: Skyward Sword (Wii) - 999 Kč klasická edice, 1499 Kč limitovaná edice se zlatým Wiimotem - A začínáme hned hodně ostrým kalibrem. Už tento týden vychází nová Zelda, a to znamená jediné. Hráči usednou ke svým Wiičkům a pěkných pár dnů nevstanou. Hodnocení zahraničních magazínů zatím naznačují, že Skyward Sword bude patřit mezi nejlepší hry tohoto roku (maximální hodnocení udělili Famitsu, Eurogamer, Wired, Edge, IGN a mnozí další). Na Shop.Games.cz máme navíc Zeldu k dispozici za skvělou cenu, která je naprosto srovnatelná (ale spíše nižší) se zahraničními obchody. Tak na co ještě čekáte?

Super Mario 3D Land (3DS) - 999 Kč s pouzdrem na 3DS ZDARMA - První plošinovka s Mariem, která naplno využívá možností handheldu 3DS. V dosavadních recenzích sbírá devítková hodnocení a vše nasvědčuje tomu, že právě 3D Land bude tou hrou, kvůli které si hráči začnou hromadně kupovat 3DS. Na Shop.Games.cz dostanete ke každé objednávce nového Super Maria zdarma dárek v podobě pouzdra na 3DSko s motivem hry (samostatně se prodává za 300 Kč)!

Obrázek zdroj: tisková zpráva Mario Kart 7 (3DS) - 999 Kč s pouzdrem na 3DS ZDARMA - Nová platforma od Nintenda musí mít samozřejmě i své nové Mario Kart a 3DS není výjimkou. Hra vychází až začátkem prosince, přesto ale málokdo pochybuje o tom, že by Nintendo s touto osvědčenou závodní sérií mohlo šlápnout vedle. Hra bude podporovat všechny vymoženosti 3DSka a u nás k ní dostanete zdarma dárek v podobě pouzdra na 3DSko s motivem hry, který se samostatně prodává za 300 Kč.

Nintendo 3DS - 3990 Kč, ušetříte 1000 Kč - Ideálním vánočním dárkem může být letos i samotný handheld Nintendo 3DS. Je cena padla v průběhu roku na velmi přijatelnou úroveň a rovněž nabídka her je už velmi solidní. 3D efekt a další funkce jsou přímo přizpůsobené hráčům a už po pár hodinách s tímto handheldem zjistíte, že se mu žádný mobil nemůže vyrovnat...

Wii Black: Mario Kart Bundle - 3490 Kč, ušetříte 500 Kč - Na historicky minimální cenu se dostala i konzole Nintendo Wii. Za skvělých tři a půl tisíce korun dostanete přístroj, na který jsou k dispozici desítky vynikajících her. Jednou z nich je i arkádová závodní pecka Mario Kart, která se stále prodává za necelých tisíc korun. V rámci tohoto exkluzivního bundlu s černým Wii ji ale dostanete zcela zdarma a navíc přihodíme i volant Wii Wheel, pochopitelně opět v černém provedení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Mario & Sonic at London 2012 Olympic Games (Wii) - 999 Kč, ušetříte 200 Kč - Série, které se prodalo celosvětově přes 19 milionů, teď zamíří do Londýna na Olympijské hry 2012. Těšit se můžete na řadu nových a zajímavých sportů, jako fotbal a jezdectví, které se objeví po boku klasických olympijských disciplín, jako je atletika, vodní sporty a nebo stolní tenis.

Rayman Origins (Wii) - 999 Kč, ušetříte 200 Kč - Pravda, v tomto případě nejde o exkluzivní Nintendo hru, ale Rayman Origins je titulem pro Wii jako stvořeným. Navíc je tato roztomilá plošinovka, která vychází už tento týden, na konzoli od Nintenda o pár set korun levnější než na konkurenčních platformách. Rozhodně si tedy toto dílo Michela Ancela nenechte ujít!

Nejnovější články