LawBreakers

LawBreakers

Články

Cliff Bleszinski se netrefil ani s LawBreakers, ani s Radical Heights. Zavírá krám

Po spoustě let doufání a vkládání nadějí do projektů vezoucích se na vlně aktuálních fenoménů nastává hořký konec pro studio Boss Key Productions. A překvapí to málokoho. LawBreakers sice nebyla špatná hra, ale objevila se pozdě a nedokázala si najít hráčskou základnu. Před měsícem zvolaný zoufalý výkřik v podobě „pre-alpha verze“ Radical Heights tomu nasadil korunu. Musel by se stát zázrak, aby to vyšlo. Ale, světe div se, nestal.

Tvůrci LawBreakers překvapili battle royale hrou Radical Heights

Studio Boss Key Production, stojící za zatím jedinou a bohužel neúspěšnou hrou LawBreakers, minulý čtvrtek oznámilo, že skutečně dává ruce pryč od svého prvního pokusu o proražení na trhu a již se věnuje novému projektu. Kdo mohl tušit, že si ho všichni budou moct vyzkoušet již zítra v Early Accessu na Steamu.

LawBreakers to mají spočítané. Vydavatel klade vinu fenoménu PUBG

LawBreakers se docela proti očekávání zařadili k největším zklamání minulého roku. Ne tedy po herní stránce, protože jako onlinová střílečka fungují výborně, což si myslí i 78 % z 3660 hráčů na Steamu. Problém je v tom, že z tohoto relativně vysokého čísla dnes u hry vysedává přinejlepším 10-20 jedinců, a to je něco, s čím se vydavatelský gigant Nexus logicky nemůže spokojit. LawBreakers jsou v posledním tažení a Nexus to dává za vinu hitu PlayerUknown’s Battlegrounds.

LawBreakers bitvu nevzdává, hráče chce přitáhnout pravidelným přísunem nového obsahu

Multiplayerová střílečka LawBreakers má v patě zaražený trn zvící velikosti turnajového dřevce. Jde o počet hráčů, který je nepříjemně nízký, což se projevuje na tom, že aktivní hráči dlouho čekají na zahájení zápasu. Nicméně plat, že vývojáři z Boss Key boj nevzdávají. V první řadě jim nic jiného nezbývá, ale v druhé, hry jako Rainbow Six Siege jsou důkazem toho, že problematické začátky mohou vést k úspěšné budoucnosti. Představili tedy plány do konce roku a doufají v to, že se situace obrátí.

Nové grafické ovladače od Nvidia vás připraví na betu Destiny 2 a další tituly

Destiny 2 sice vychází již 6. září, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače dorazí až ke konci října, ale již příští týden od úterý do čtvrtka poběží otevřená PC beta. Softwaroví inženýři z Nvidia nelenili a vydali grafický ovladač podporující nadcházející betu Destiny 2, ale i další současné tituly. Bungie navrch přidává dvě kratičká videa představující dva hrdiny.

Bleskovky

  • 20. 5. 2020 - Podle Cliffa Bleszinského teď za neúspěch LawBreakers může částečná exkluzivita pro PlayStation 4, a ne absence genderově neutrálních záchodů.

  • 6. 2. 2020 - Za selhání LawBreakers mohou podle Cliffa Bleszinského i jeho levicové politické názory.

  • 18. 9. 2018 - Studio Boss Key Productions spolu se servery LawBreakers nadobro zavřelo krám.

  • 27. 4. 2018 - Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.

  • 6. 4. 2018 - Studio Boss Key Productions se rozhodlo vrhnout na nový projekt. Hráči nepřijatý titul Lawbreakers se chystá (v jeho současném stavu) i nadále podporovat.

  • 4. 1. 2018 - Za prodejním neúspěchem hry Lawbreakers může podle Nexonu (vydavatel) PlayerUnknown's Battleground, které vyšlo ve stejné době.