Hitman: Sniper Challenge
Věková dostupnost

Hitman: Sniper Challenge

Články

HádejHru: otestujte své znalosti série Hitman

Od chvíle, kdy jsme se probudili v podzemí sanatoria a zjišťovali, co jsme vlastně zač, uplynulo již mnoho let. Za tu dobu jsme viděli holohlavého agenta v několika hrách a dvou celovečerních filmech. Než se ale 47 dostal tam, kde je dnes, musel ujít dlouhou cestu. Všechny její zásadní momenty si teď můžete připomenout v kvízu, který vaše znalosti série Hitman pořádně prověří. Pamatujete si všechny kroky na jeho dlouhé cestě a nebo máte v paměti především poslední díly?

Square uvolnili Hitman: Sniper Challenge "zdarma" na webu

Pamatujete si ještě na předobjednávkovou hříčku Hitman: Sniper Challenge? S ní chtěli vývojáři z IO Interactive upozornit na vydání Hitman: Absolution, což se povedlo. Sniper Challenge byla dřív dostupná jen pro ty, kteří si velkého Htimana předobjednali. Jinak jste měli útrum. Teď si ale v IO Interactive asi řekli, že už uplynulo dost času a jak bývá u předobjednávkových bonusů dobrým zvykem, objevila se i tato odstřelovací minihra pro všechny.

Hitman: HD Trilogy přináší to nejlepší z Hitmanů

Prvního února vychází v Evropě nová kolekce klasických hitmanovských her v HD kabátku pro X360 a PS3 jménem Hitman: HD Trilogy. Nu a k této události vás nasměruje i tenhle trailer, který ukazuje, jak vypadají upravené levely (bude jich více než čtyřicet) a můžete si přitom třeba vzpomenout na klasické momenty téhle populární série.

Nahlédněte za oponu Hitman: Sniper Challenge

Pěkná předobjednávková pobídka jménem Hitman: Sniper Challenge se nám pěkně vybarvuje. Tvůrci z IO Interactive chtějí pomocí speciální sniperské úrovně nalákat hráče na koupí Hitman: Absolution. Sniper Challenge totiž zatím dostanete jen k předobjednávce a vypadá to na moc pěknou hříčku. Nemusíte se ale bát, že by tvůrci vyřízli z Hitman: Absolution nějakou úroveň, kterou by teď dávali zdarma. Sniper Challenge prý nikdo nebylo a ani nemělo být součástí plnohodnotného pátého dílu. Tvůrci si jen tak pro zábavu vytvořili prototyp úrovně a jak ji hráli, zjistili, že je to vlastně super. Pak přemýšleli co s tím a tak se zrodil nápad na originální předobjednávkový bonus.

Hitman: Absolution vyjde v listopadu a láká vás extra hrou

Tak nejprve jasná fakta. Hitman: Absolution, na nějž mnozí z nás netrpělivě čekají, vyjde na PS3, X360 a PC 20. listopadu tohoto roku. Tak si datum zakroužkujte, vystřihněte, napište do mobilu... a možná si i hru předobjednejte. Lákat na předobjednávky pomocí bonusového obsahu je dnes trendy a v tomto případě šli v IO hodně daleko a vytvořili samostatnou hru, kterou za předobjednávku dostanete. Jmenuje se Hitman: Sniper Challenge a jejím obsahem je, jak jinak, sundavat dané cíle odstřelovačskou puškou. Tak se tady podívejte na trailer a uvnitř článku si přečtěte, kdy hru očekávat.

Bleskovky

  • 4. 8. 2017 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyl Disney Epic Mickey 2, Sega Vintage Collection: ToeJam & Earl a Hitman: Sniper Challenge.