Halo: Reach

Halo: Reach

Články

Stolní figurkové Halo odhalilo název a první miniatury Sparťanů

Sparťané vyrazí do boje v duchu klasického multiplayeru.

Halo: Reach je konečně na Steamu, další hry z The Master Chief Collection dorazí později

„Zatraceně hodně muziky za zatraceně málo peněz. Halo: The Master Chief Collection je učebnicovým příkladem toho, jak se dělají remaky, a také tím nejlepším, co si nyní můžete pořídit na Xbox One.“ Tak minimálně tento výrok byste si měli odnést z recenze kolekce her série Halo, která konečně vychází na počítačích. Už teď se můžete pustit do Halo: Reach.

Příběh trnité cesty Bungie k nezávislosti, část první: Halo

Posledních několik let se neustále vracím k Destiny. Vždy, když je čas a vyjde v něm nový obsah, tak si mě Bungie zaháčkuje na desítky hodin. Během těch let jsem si ale všiml, jaké problémy musí Bungie s Destiny a komunitou řešit. Po zhlédnutí hromady rozhovorů a přečtení tuny materiálů o jejich historii i současnosti se ze mě stala taková chodící encyklopedie, kterou dokonale doplnila skvělá kniha od novináře Jasona Schreiera Blood, Sweat, and Pixels. Jelikož historie tohoto studia nebyla u nás nikdy pořádně sepsaná, rozhodl jsem se tohoto úkolu chopit. Pořádně se připoutejte, protože tahle jízda bude sakra hrbolatá.

Halo: The Master Chief Collection dorazí na PC, dokonce i na Steam

Exkluzivity jsou mrtvé! Alespoň co se těch od Microsoftu týče. Po měsících náznaků a šeptandy včera došlo v Inside Xbox k oficiálnímu oznámení remasterů Halo: The Master Chief Collection na PC, a to včetně Halo Reach, které součástí kolekce předtím nebylo. Navíc pro ni nebudete muset mířit do Windows Store, ale pořídíte si ji klidně i na Steamu.

Bleskovky

  • 18. 4. 2023 - Ředitel série Halo odchází od Microsoftu

  • 22. 12. 2020 - On-line podpora série Halo na Xboxu 360 se chýlí ke konci

  • 14. 7. 2020 - Halo 3 vyšlo po 13 letech na PC

  • 4. 3. 2020 - Po PC verzi Halo: Reach včera došla řada i na Halo: Combat Evolved Anniversary. Během letošního roku by se na počítače mělo dostat i Halo Infinite.

  • 22. 1. 2020 - Halo: Reach na PC přišlo o 90 % hráčů, které mělo při vydání, a jejich počet stále klesá.

  • 29. 12. 2015 - Hráči vyjadřují svoji nespokojenost se zpětně kompatibilním Halo: Reach, kterému na Xbox One klesá počet snímků za vteřinu. (+ video)

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
27. září 2010
Recenze