Fire Emblem Fates
Věková dostupnost

Fire Emblem Fates

Články

Best of 2016: Nejlepší strategie

Některé hry prověří vaše reflexy, jiné po vás chtějí bystrou mysl a plánovací schopnosti šachového velmistra, další vyžadují chladnokrevnost tváří v tvář hektickým či stresujícím podmínkám. Existuje však jeden žánr, který kombinuje všechny požadavky do úžasné královské disciplíny, a tím žánrem jsou strategie. Tedy, je pravda, že pokud se místo RTS jedná o tahové tituly, reflexy ani chladnokrevnost zas tak nepotřebujete. A taky je fakt, že čtyři z pěti námi nominovaných her jsou tahové. Ehm. Víte co? Zapomeňte na tenhle úvod a radši se podívejte na (podle nás) nejlepší strategie roku 2016! 

Fire Emblem Fates představuje nová povolání a hlavní aktéry

Jednou z nejlepších her roku 2013 bylo určitě japonské SRPG Fire Emblem: Awakening, kterému Miloš ve své recenzi napálil zcela zaslouženou desítku. I proto by všichni fanoušci žánru měli zpozornět ohledně novinek, které se týkají pokračování Fire Emblem Fates. To v novém videu představuje hlavní aktéry příběhu a především možné partnery, z nichž budete do svých řad rekrutovat nové bojovníky a nová povolání.

Nintendo Direct přinesl oznámení Twillight Princess HD a Kerbal Space Program pro Wii U

Nintendo v noci na dnešek uspořádalo první Direct prezentaci od nedávného úmrtí bývalého šéfa Satoru Iwatay. Directu se ujal šéf evropského Nintenda Satoru Shibata a začal jedním z největších klenotů kterým firma disponuje: Zeldou. Konkrétně oznámil The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Původní hra vyšla v roce 2006 na GameCube a Wii a 4. března 2016 vyjde v graficky vylepšené verzi na Wii U.

Nové verze handheldu 3DS a 3DS XL vyjdou v únoru a chystá se i nový Fire Emblem

Pokud jste přemýšleli o koupi handheldu Nintendo 3DS či jeho variantě XL, posečkejte, protože 13. února vyjde nová verze (v JPN už je v prodeji), která bude ve spoustě věcí lepší oproti dosavadnímu modelu. Hned si všimnete nových tlačítek ZR a ZL, stejně jako C-Sticku, které by měly mít podobnou funkci jako dřívější přídavek Circle Pad Pro a umožní třeba lepší ovládání her pomocí natáčení kamery.

Bleskovky

  • 30. 1. 2023 - Na tahovce Redemption Reapers spolupracuje i bývalý šéf vývoje série Fire Emblem

  • 19. 7. 2022 - Nintendo zavírá digitální obchody pro 3DS a Wii U

  • 26. 2. 2016 - Během víkendu se v Severní Americe prodalo 300 tisíc kopií 3DS hry Fire Emblem Fates.

Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
27. července 2016
Recenze